Teekanne Dárková kazeta—6x10 sáčků

Dřevěná dárková kazeta Teekanne obsahuje 6 druhů čajů Teekanne po 10-ti nálevových sáčcích. Ovocný aromatizovaný čaj vhodný pro dospělé i pro děti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594024710035 | Zbozi: 18132880

Popis produktu

Dřevěná dárková kazeta Teekanne obsahuje 6 druhů čajů Teekanne po 10-ti nálevových sáčcích. Ovocný aromatizovaný čaj vhodný pro dospělé i pro děti.

Užití

Ovocný aromatizovaný čaj vhodný pro dospělé i pro děti.

Fakta

Dřevěná čajová kazeta obsahující 6 druhů čajů Teekanne - Teekanne Gold, Earl Grey,
Multivitamín, Black currant, Fruit Kiss a Magic Moments. Od každého druhu je zde 10 nálevových sáčků.

Poznámka

Kvalita byla vůdčí myšlenkou našich zakladatelů, Rudolfa Anderse a Eugena Nissleho, když v roce 1892 přišli na trh čaje s převratnou inovací: jako první prodávali balené čajové směsi, jež si přitom zachovaly tutéž vysokou značkovou kvalitu. Ve výrobě potravin platí přísné zákonné normy, které naše firma daleko předčí svými vysokými nároky na kvalitu, tak jak je klademe sami na sebe a na své výrobky. Organizační rámec pro realizaci naší politiky kvality tvoří náš systém managementu kvality, jenž splňuje požadavky DIN EN ISO 9001. Při zpracování v našich závodech používáme nejmodernější techniku a dbáme na dodržování našeho konceptu HACCP. Neustále používáme četná opatření pro zajištění kvality. Naši zkušení degustátoři ovládají umění dosahovat neustále téže výtečné jakosti bez ohledu na rozdílné čajové sklizně. Jejich úkolem je vybrat vhodné čaje a sestavit pro ně optimální poměr směsi.
Údaje o firmě www.teekanne.cz

Příbalový léták