Sunar premium 2—600 g

Sunar Premium 2 je výrobek pokračovací kojenecké mléčné výživy. Je určen pro výživu kojenců od ukončeného 6.měsíce věku dítěte v období odstavování nebo pokud nemohou být kojeni. Má být pouze součástí smíšené stravy kojence.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3238285 | Zbozi: 18113702

Popis produktu

Sunar Premium 2 je výrobek pokračovací kojenecké mléčné výživy. Je určen pro výživu kojenců od ukončeného 6.měsíce věku dítěte v období odstavování nebo pokud nemohou být kojeni. Má být pouze součástí smíšené stravy kojence.

Užití

Sunar premium se vyznačuje jedinečným složením, které je inspirováno složením mateřského mléka. Obsahuje unikátní kombinaci látek přirozeně se vyskytujících v mateřském mléku. Sunar jako jediný v celém portfoliu mlék (kromě HA) podle vzoru mateřského mléka obsahuje mléčný tuk, díky kterému je dětmi velmi dobře přijímán. Se
Sunarem premium nemusíte dělat kompromisy a vaše děti ho budou milovat. - Vitamin A přispívá ke správné funkci imunitního systému. - Vitamin C zvyšuje vstřebávání železa. Zelezo přispívá k rozvoji poznávacích funkcí u dětí. - LCP mastné kyseliny. Kyselina alfa-linolenová patří mezi omega 3 mastné kyseliny a přispívá k rozvoji mozku. - Galaktooligosacharidy (GOS) Jsou podobné oligosacharidům mateřského mléka a jsou pro organismus důležité. - DHA je přirozenou součástí mateřského mléka a pro organismus důležitá. Proto by měla být dle doporučení odborníků na výživu přijímána stravou.

Dávkování

Na 200ml obnoveného mléka použijte 180ml převařené vody a 6 zarovnaných odměrek
Sunaru. Plná odměrka obsahuje 4,7g Sunaru premium 2 a odpovídá 22,5kcal (odlišné dávkování určí lékař). Počet mléčných dávek se liší podle věku dítěte, dávkovací tabulka je uvedena na obale. Pro zdraví kojenců je důležité správné dodržování návodu k přípravě. Pro každé krmení připravujte vždy čerstvě namíchanou porci.

Fakta

Sunar premium nabízí kompletní řadu kojenecké a batolecí mléčné výživy. Od ukončeného 12.měsíce doporučujeme přejít na Sunar premium 3.
Tento výrobek doporučuje Sdružení praktických lékařů pro děti a dorost ČR.

Poznámka

Imunitní systém chrání organismus před cizorodými látkami, patogeny a onemocněním, které mohou působit jak z vnějšího tak i vnitřního prostředí. U kojenců jsou pro správný zásadním způsobem ovlivnit vývoj imunitního systému Vašeho miminka. Pro nově narozené děťátko a jeho imunitní systém je jednoznačně nejlepší výživou mateřské mléko.
Pro starší kojence nebo děti, které nejsou nebo nemohou být kojené, jsou pak k dispozici výrobky náhradní mléčné výživy, která rovněž obsahuje složky významně se podílející na podpoře imunitního systému. Mezi takové patří např. vitaminy A, C a D, které přispívají k normální funkci imunitního systému. Také prebiotická vláknina GOS, která je i přirozenou součástí mateřského mléka, je pro zdravou střevní mikroflóru a tedy i správný vývoj imunitního systému významná.

Složení

Údaje o firmě
Infolinka ČR: 800 201 102. www.sunar.cz

Příbalový léták