Strepsils Plus sprej—orální sprej 20 ml

Anestetikum pro úlevu od bolesti v krku. Přípravek obsahuje dvě antibakteriální látky proti infekci. Užívá se k léčení zánětů dutiny ústní a nosohltanu, při zánětech sliznice dutiny ústní, dásní a jako podpůrná léčba u anginy. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 5000167075922 | Zbozi: 18104475

Popis produktu

Anestetikum pro úlevu od bolesti v krku. Přípravek obsahuje dvě antibakteriální látky proti infekci. Užívá se k léčení zánětů dutiny ústní a nosohltanu, při zánětech sliznice dutiny ústní, dásní a jako podpůrná léčba u anginy. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Amylmetacresolum
Dichlorobenzenmethanolum
Lidocainum

Užití

Strepsils Plus Spray proti bolesti v krku s anestetickým účinkem byl vyvinut speciálně k účinnému a rychlému tlumení bolesti v krku.
Přípravek obsahuje látku s místním anestetickým účinkem k potlačení bolestí v krku a dvě další látky s antibakteriálním a antiseptickým účinkem, které ničí nejrůznější formy bakterií vyvolávající záněty ústní dutiny.

Dávkování

Dospělí a děti nad 12 let: na postiženou oblast aplikovat dva vstřiky. Podle potřeby opakujte až do maximálního počtu šesti dávek za den (1 dávka = 2 vstřiky).

Kontraindikace

Není určeno pro děti mladší 12 let, těhotné a kojící ženy.
Astmatici se musí poradit se svým lékařem ještě dříve než začnou přípravek používat.

Příbalový léták