Silphion—720 ml

Mimořádně lahodný bylinný nealkoholický aperitiv na bázi černého rybízu s obsahem 16 posilujících bylin a s vitaminem C pro zdraví a dobré zažívání.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2898071 | Zbozi: 18130556

Popis produktu

Mimořádně lahodný bylinný nealkoholický aperitiv na bázi černého rybízu s obsahem 16 posilujících bylin a s vitaminem C pro zdraví a dobré zažívání.

Užití

Obsahuje přírodní cenné biogenní látky, které můžeme aplikovat bez zatížení našeho těla vedlejšími účinky. Odstraňují toxické látky z těla, zlepšují štěpení živin a jejich optimální využití, zbavují tělo škodlivých látek, podporují projímavý účinek a funkci střevní flory.
Obsažené látky 8 účinky:
HOŘEC ŽLUTÝ obsahuje látky, které zlepšují štěpení živin a efektivně napomáhají jejich biologickému zhodnocení v těle. Díky tomu lépe trávíme a zbavujeme se toxických látek v těle.
TŘEZALKA TEČKOVANÁ obsahuje zejména flavonový glykosid, cholin a niacin. Tyto látky působí na naši nervou soustavu, zklidňují a zlepšuje stav mysli.
MEDUŇKA LÉKAŘSKÁ obsahuje gerianol, citronelal, flavonoidy a citral s posilňujícími zdravotními účinky.
Dále obsahuje: koncentrát z černého rybízu, roztok bylinných extraktů z rozmarýnových, meduňkových, třezalkových, hlohových, jalovičkových, pelyňkových, šalvějových lístků, z pomerančových kůrek, jmelí, zeměžluče, kořínků hořce, přírodní aroma černého rybízu a vitamin C.

Dávkování

Silphion můžeme užívat neředěný, nebo také např. s minerální vodou, mírně chlazený, v chladných dnech je výborný i teplý. Již dvě likérové skleničky á 25 ml pokryjí denní potřebu vitaminu C.

Složení

Koncentrát černého rybízu, jablek, fruktóza, roztok bylinných extraktů z pomerančových kůrek, z rozmarýnových, meduňkových, třezalkových, hlohových, jalovičkových, pelyňkových, šalvějových lístků, jmelí, zeměžluče, kořínků hořce, přírodní aroma černého rybízu, vitamin C/120mg/100ml.
Údaje o firmě
Zastoupení v ČR: OSKAR salus s.r.o., Voskovcova 1075/57, Praha
Vyrábí: Anton Hůbner GmbH Co. KG, 79236 Ehrenkirchen, SRN

Příbalový léták