Sekusept Plus Dezinfekce nástrojů—2 lt

Zdravotnický prostředek

Sekusept plus - kapalný koncentrovaný dezinfekční prostředek pro dezinfekci a čištění nástrojů z kovu, skla a plastů, anesteziologického příslušenství apod. Má velmi široké spektrum účinnosti, příjemnou nedráždivou vůni a velmi dobrý čistící účinek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4028163030944 | Zbozi: 18119422

Popis produktu

Sekusept plus - kapalný koncentrovaný dezinfekční prostředek pro dezinfekci a čištění nástrojů z kovu, skla a plastů, anesteziologického příslušenství apod. Má velmi široké spektrum účinnosti, příjemnou nedráždivou vůni a velmi dobrý čistící účinek.

Účinné látky

Glukoprotamin

Užití

Pokyny pro použití: - před použitím zředit na vhodnou koncentraci studenou pitnou vodou - nepřidávat jiný čistící ani dezinfekční prostředek - použité nástroje vložit do připraveného roztoku Sekuseptu plus, přičemž je třeba dbát na jejích dokonalé ponoření - po předepsané expozici předměty z roztoku vyjmout a opláchnout vodou (pitnou nebo sterilní) - roztok pro dezinfekcí se připravuje denně čerstvý, nepoužitý naředěný roztok lze uchovávat v uzavřené nádobě max. 14 dní
Výhody pro uživatele: - účinný proti bakteriím (včetně TBC), mikroskopickým kvasinkovitým i vláknitým houbám a některým virům (včetně HBV a HIV) - široké spektrum účinnosti při krátké expozici - neobsahuje aldehydy. KAS ani fenoly, antimikrobiální účinek je zajištěn obsahem glukoprotaminu - příjemná nedráždivá vůně - velmi dobrý čistící účinek - vhodný do ultrazvukových lázní - nemá agresivní účinky vůči materiálům čištěných nástrojů, obsahuje inhibitor koroze

Dávkování

Doporučené ředění Sekuseptu plus
Dezinfekce nástrojů (včetně TBC): koncentrace 1,5% - doba expozice 1 hodina,
Koncentrace 3% - doba expozice 30 minut. Koncentrace 4% - doba expozice 15 minut.
Dezifekce nástrojů v ultrazvukové lázni: Koncentrace 4% - doba expozice 5 minut.
Účinnost proti HBV: Koncentrace 1,5% - doba expozice 1 hodina. Koncentrace 2% - doba expozice 30 minut. Koncentrace 3% - doba expozice 15 minut.
Učinnost proti HIV: Koncentrace 1% - doba expozice 0,5 minuty.
Účinnost proti jiným virům - Adeno, Vaccinia, Papova: Koncentrace 1,5% - doba expozice 1 hodina.

Fakta

Pokyny pro použití: - před použitím zředit na vhodnou koncentraci studenou pitnou vodou - nepřidávat jiný čistící ani dezinfekční prostředek - použité nástroje vložit do připraveného roztoku Sekuseptu plus, přičemž je třeba dbát na jejích dokonalé ponoření - po předepsané expozici předměty z roztoku vyjmout a opláchnout vodou (pitnou nebo sterilní) - roztok pro dezinfekcí se připravuje denně čerstvý, nepoužitý naředěný roztok lze uchovávat v uzavřené nádobě max. 14 dní - uchovat v původním obalu, při teplotách 0"C až +25*C. Nepřipusťte vniknutí koncentrátu do kanalizace.
Při rozlití mechanicky odstranit pomocí savého materiálu (buničina apod.).
Obaly je možno spalovat v zařízeních k tomu určených.
Bezpečnostní pokyny: - Sekusept plus způsobuje poleptání, může poškodit zdraví při požití - při práci s koncentrátem používejte vhodné osobní ochranné pracovní prostředky, především k ochraně očí a kůže, tj. zejména vhodné ochranné brýle nebo štítek a při každé práci ochranné rukavice. Po práci se dobře umyjte a ošetřete vhodným reparačním krémem (Silonda) - uchovávejte mimo dosah dětí

Složení

Antimikrobiální účinné látky, neinogenní tenzidy, komplexotvorné látky, které zvyšují rozpouštěcí a čistící schopnost, inhibitor koroze, barvivo, parfém.
Obsah účinných látek ve 100 g Sekuseptu plus: 25,0 g glukoprotaminu.
Údaje o firmě
Ecolab Hygiene s.r.o.
Hlinky 118 603 00 Brno 3
IČO : 4699 5935, DIČ : CZ 4699 5935
Komerční banka Brno-město
Nám.Svobody 21, 631 31 Brno
Číslo účtu : 74005621/0100
BIC/SWIFT : KOMBCZPP XXX
IBAN CZ280 1000 0000 0007 4005 621
Zapsáno KS Brno — město, oddíl C, vložka 8962
V roce 1991 došlo ke spojení evropského koncernu Henkel a americké firmy Ecolab, předních světových dodavatelů sanitačních systémů pro profesionální uživatele. V roce 1992 zahájila společnost Henkel-Ecolab svoji aktivní činnost v České republice.
V roce 2001 se stává výhradním vlastníkem původního joint-venture firma Ecolab. V současné době působí Ecolab v téměř 70 zemích světa a zaměstnává asi 20 tisíc pracovníků. Mimo to Ecolab operuje ve více než stovce dalších zemí prostřednictvím distributorů, licencí a exportu.
V České republice nabízí firma Ecolab Hygiene s.r.o. komplexní sanitační programy pro profesionální uživatele, individuálně přizpůsobené požadavkům a potřebám jednotlivých provozů v nejrůznějších oblastech.

Příbalový léták