Schar Choco Chip sušenky—100 g

Sušenky bez lepku s kousky čokolády. Potravina speciálně připravena pro osoby s nesnášenlivostí lepku, vyrobená z bezlepkových surovin.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3539633 | Zbozi: 18124177

Popis produktu

Sušenky bez lepku s kousky čokolády. Potravina speciálně připravena pro osoby s nesnášenlivosti lepku, vyrobená z bezlepkových surovin.

Užití

Sušenky jsou křupavé na povrchu a měkké uvnitř s jemnou čokoládou.

Dávkování

Bez omezení.

Prevence

Při bezlepkové dietě smíte jíst vše, kromě potravin obsahující lepek (to znamená vyrobených z pšenice, žita, ovsa a ječmene). Proto bezlepkové potraviny poznáte podle symbolu přeškrtnutého klasu. Dobrá zpráva je, že po nasazení bezlepkového jídelníčku se Vaše zdravotní problémy zmírní a do určitého času zcela vymizí.

Fakta

Po nasazení bezlepkové diety je bezprostředním důsledkem vymizení klinických příznaků. U osoby s typickými příznaky jsou účinky bezlepkové diety zázračné. Za několik dní se vylepší chuť k jídlu i celková nálada. U dětí s bezlepkovou dietou se opět dostaví přirozený růst. Včasná léčba bezlepkovou dietou snižuje především riziko dlouhodobých komplikací.

Poznámka

Více informací o celiakii najdete například ma stránkách Klubu celiakie Brno www.klubceliakie.cz; Společnosti pro bezlepkovou dietu Praha www.celiak.cz; nebo oficiální stránce pro celiaky na Slovensku www.celiakia.sk, se kterými partnersky spolupracujeme.

Složení

Kukuřičný škrob, palmový tuk, kukuřičná mouka, čokoládové kousky 12% (cukr, kakaová hmota 33%, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aróma), cukr, maltodextrin, sójová mouka, kokosové vločky, modifikovaný tapiokový škrob, kypřící látky: hydrogenuhličitan amonný, hydrogenuhličitan sodný; jedlá sůl, přírodní aroma. Může obsahovat stopy mléka a vlčího bobu.
Výživové údaje na 100g: 2186 kJ/523 kcal; Tuky: 28g; z toho nasycené mastné kyseliny: 159; Sacharidy 62g; z toho cukry: 21g; Vláknina: 2,8g; Bílkoviny: 4,3g; Sůl: 0,55.
Údaje o firmě .
Firma Kleis, s r.o. už od roku 2003 dováží a distribuuje po celé České republice a
Slovensku světově známé bezlepkové potraviny prvotřídní kvality z Itálie, známé pod značkou Schár. Bezlepkové potrvainy Schár patří k tomu nejlepšímu a nejchutnějšímu, co lze jíst v případě bezlepkové diety.
Více se dozvíte na našich internetových stránkách www.kleis.cz

Příbalový léták