Salus Floradix Kindervital Fruity—250 ml

Floradix Kindervital - vápník a vitamíny v tekuté formě. Obsahuje bylinné výtažky, 9 vitamínů a koncentrované ovocné džusy. Vápník a vitamín D jsou potřebné pro normální růst a vývoj kostí.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2592690 | Zbozi: 18114687

Popis produktu

Floradix Kindervital - vápník a vitamíny v tekuté formě. Obsahuje bylinné výtažky, 9 vitamínů a koncentrované ovocné džusy. Vápník a vitamín D jsou potřebné pro normální růst a vývoj kostí.

Účinné látky

Vápník
Vitamín D

Užití

Floradix-Kindervital Fruity je chutný doplněk stravy. Poskytuje organismu vitamín D a vápník, které jsou potřebné pro zdravý růst a vývoj kostí. Příjem vápníku a vitamínu D je užitečný i pro dospívající a dospělé. Přispívá k udržení normálního stavu zubů.
Obsažené vitamíny podporují důležité funkce v těle, vitamíny C, B6 a B12 přispívají k udržení zdravého imunitního systému.
Floradix-Kindervital Fruity se vzhledem ke své tekuté formě snadno polyká. Pomáhá zabezpečit rovnováhu vápníku, vitamínů A, D, E, C, B1, B2, niacinu, B6 a B12. Tyto látky jsou již rozpuštěny, a proto jsou v porovnání s tabletami rychleji vstřebány zažívacím systémem.
Floradix-Kindervital Fruity je obzvláště vhodný pro děti od tří let a starší.

Dávkování

Děti od 3 let: 2x denně 10ml, nejlépe před jídlem.

Fakta

Floradix Kindervital Fruity se snadno užívá a pomáhá zajistit správný příjem vápníku, vitamínů A, D, E, B1, B2, niacinu, B6 a B12. Vitamíny obsažené v přípravku pomáhají při rozvoji důležitých funkcí těla, vitamíny C, B6 a B12 přispívají k rozvoji normálního imunitního systému.

Složení

Směs koncentrátů ovocných džusů (51%) z: hroznového vína, voda, extrakt ze svatojánského chleba, jablka, meruňky (džus i dřeň), ananasu, mučenky, citronu. Vodné extrakty (40 %) z: kořene karotky (Daucus carota), plodu anýzu (Pimpinella anisum), plodu koriandru (Coriandrum sativum), nati potočnice lékařské (Nasturtium officinale), nati kopřivy (Urtica dioica), listu špenátu (Spinacia oleracea), květu heřmánku (Matricaria recutita). Vápník (ve formě laktátu a glukonátu), Přírodní aroma. Zahušťovadla: guarová a xantanová guma, Vitamín C (kyselina askorbová), Niacin, Vitamín E (D-alpha-tocopheryl - acetát), Vitamín B2 (riboflavin fosfát sodná sůl), Vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid),
Vitamín B1 (thiamin hydrochlorid), Vitamín A (retinol palmitát), Vitamín D (cholecalciferol),
Vitamín B12 (kyanokobalamin).
Údaje o firmě
Tradice německé značky Salus začíná v roce 1916, kdy Dr. Otto Greither založil firmu
SALUS Haus. Společnost od počátku svého vzniku respektuje partnerství člověka a přírody. Dnes pokračuje tato tradice ruku v ruce s moderními technologiemi. Společnost si díky vysokému standardu kvality výrobků prospěšných pro zdraví a kondici člověka získala vynikající pověst po celém světě.

Příbalový léták