Rybí olej Omega-3 Lemon Lysi

Omega 3 Rybí olej z Islandu - doplněk stravy bez charakteristického zápachu a chuti po rybách s příchutí citrónu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2793660 | Zbozi: 18105553

Popis produktu

Omega 3 Rybí olej z Islandu - doplněk stravy bez charakteristického zápachu a chuti po rybách s příchutí citrónu.

Užití

Tento vysoce kvalitní olej je vhodný především pro osoby se sníženou schopností konzumovat rybí olej pro jeho charakteristický zápach a chuť. Olej se získává z ryb severního Atlantiku obsahujících vysoké množství omega-3 mastných kyselin a neobsahuje žádné modifikované suroviny a komponenty. Omega-3 mastné kyseliny jsou důležité, protože tělo je nedokáže samo vyprodukovat. Omega-3 mastné kyseliny EPA a
DHA přispívají k normální činnosti srdce. DHA přispívá k udržení normální činnosti mozku a normálního stavu zraku, to vše za podmínky minimálního denního příjmu 250mg EPA a 250 mg DHA.

Dávkování

Doporučená denní dávka: 1 čajová lžička (bml) denně nebo podle doporučení lékaře.
Jedna lahvička obsahuje 48 denních dávek.

Fakta

Blahodárné účinky mastných kyselin Omega-3, zejména pak EPA a DHA, na lidské zdraví, potvrdilo už mnoho studií. Výsledky byly publikovány v předních vědeckých časopisech po celém světě. Jejich účinky jsou také často předmětem referování světových médií. Tvrdí se, že rybí olej Omega-3 má pozitivní efekt na duševní zdraví, omezuje citlivost kloubů, potlačuje ranní ztuhlost a může mít také žádoucí účinky pro kardiovaskulární systém. Rybí olej Omega-3 také hraje důležitou roli ve vývoji lidského mozku a centrální nervové soustavy.

Složení

Rybí olej, citronové aroma, antioxidanty (E306 - extrakt s vysokým obsahem přírodních tokoferolů).

Příbalový léták