PM Šampon propolisový s medem—200 ml

Jemná péče o vlasy a pokožku. Vhodný k zabránění tvorbě lupů a jako doplňková terapie při akné a lupénce.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595025421630 | Zbozi: 18111423

Popis produktu

Jemná péče o vlasy a pokožku. Vhodný k zabránění tvorbě lupů a jako doplňková terapie při akné a lupénce.

Účinné látky

Včelí med
Propolis
Extrakt lopuchu

Užití

Sampon obsahuje přírodní produkty. Používáním 1x denně - později 2x týdně se dosahuje citrlivého dermatologického účinku, který pomáhá udržet zdravou pokožku ve vysoké kondici, a tím i odolnosti proti nemocem. Působí dobře jako doplňková péče při dermatitidách různého původu - akné, lupénka - tam, kde není mytí šamponem kontraindikováno. Přídavek kondicionéru umožňuje velice jemné ošetření vlasů, které se lépe upravují a udržují.

Dávkování

Nanést potřebné množství šamponu s trochou vody, vetřít do mokrých vlasů a mírnou masáží zpěnit tak, aby se účinné složky přípravku dostaly do přímého kontaktu s povrchem pokožky. Nechat působit 3-5 minut a opláchnout vlažnou vodou.

Prevence

Zabraňuje tvorbě lupů.

Kontraindikace

Nepoužívat při alergii na včelí produkty!

Fakta

Propolis, lidově nazývaný „včelí kyt“, je látka oranžové barvy (mnoha odstínů), pro kterou mají včely všestranné použití. Jde vlastně původně o pryskyřici, kterou sbírají specializované včely. Pryskyřici potom včely obohatí sekrecí svých žláz, čímž ji přemění na propolis. Propolisem včely následně dezinfikují stěny úlu, jakož i veškerý povrch plástů. Propolis je významně obsažen i ve víčkách, jimiž včely uzavírají medové buňky a med se i přes dlouhé skladování nezkazí.
Propolis má velmi silné protibakteriální antiseptické účinky, dále způsobuje znecitlivění a rychlé hojení ran, je používán v zubařství a i k léčbě hemoroidů.
Údaje o firmě www.purusmeda.cz

Příbalový léták