Nutrilon 3 Profutura—800 g

Batolecí mléčná kojenecká výživa v prášku, s klinicky testovanou směsí prebiotik scGOS/lcFOS 9:1, inspirována vědou o nutričním programování ENP.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3014702 | Zbozi: 18106619

Popis produktu

Batolecí mléčná kojenecká výživa v prášku, s klinicky testovanou směsí prebiotik scGOS/IcFOS 9:1, inspirována vědou o nutričním programování ENP.

Užití

Profutura Program
Na základě nejnovějších vědeckých poznatků z oblasti nutričního programování Nutricia experti vytvořili Profutura Program, který přináší odborné poradenství v oblasti výživy, aplikace pro kontrolu zdravého vývoje Vašeho dítěte, produkty inspirované vědou o nutričním programování v raném věku.
Položte pevné základy optimálního vývoje imunity, mozku a metabolismu pro zdraví v dospělosti. Nutrilon 3 Profutura obsahuje nejpokročilejší směs tuků pro jejich optimální využití, unikátní klinicky testovaná směs prebiotik scGOS/IcFOS (9:1) pro správnou funkci energetického metabolismu, ke kterému příspívají vitamíny B2, správnou funkci imunity, kterou podporují vitamíny A, C a D, vývoj mozku díky LCP mastným kyselinám (omega 3"). *Kyselina alfa-linolénová přispívá k rozvoji mozku.

Dávkování

100 ml Nutrilonu 3 Profutura = 90 ml převařené vody + 3 zarovnané odměrky = 275 kJ (65 kcal), 1 zarovnaná odměrka = 5,0 g sušeného prášku, používejte originál odměrku z výrobku. Doporučené množství mléka denně je orientační, řiďte se individuální potřebou dítěte a doporučením Vašeho pediatra.

Fakta

Návod na přípravu výživy 1. Umyjte si důkladně ruce a vysterilizujte všechno používané nádobí. 2. Převařte čerstvou pitnou vodu určenou pro kojence a nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 *C. 3. Odpovídající množství vody vlijte do vysterilizované láhve. Nepoužívejte opakovaně převařenou vodu. 4. K dávkování vždy používejte přiloženou odměrku a prášek zarovnejte pomocí speciálního plastového pásku uvnitř obalu pro dosažení přesné dávky. Prášek v odměrce nestlačujte. 5. Přidejte odpovídající množství prášku do vody. Příliš velké odchylky od doporučených dávek mohou mít škodlivé následky. 6. Uzavřete láhev a důkladně ji protřepte (nejméně 10 vteřin), než se všechen prášek rozpustí. Sejměte víčko a nahraďte jej sterilní savičkou. 7. Ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a připravenou dávku ihned podávejte.

Složení

Sušené odtučněné mléko, laktóza (z mléka), maltodextrin, galaktooligosacharidy (z mléka) 12 %, sušená demineralizovaná syrovátka (z mléka), koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový, kokosový), bezvodý mléčny tuk (z mléka), fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy 0,844 %, hydrogenfosforečnan draselný, citran draselný, rybí olej, uhličitan vápenatý, citran hořečnatý, kyselina
L-askorbová, chlorid sodný, hydroxid sodný, chlorid draselný, emulgátor (sojový lecitin),
L-askorban sodný, síran železnatý, síran zinečnatý, askorbyl palmitát, cholekalciferol,
D-pantothenát © vápenatý, © DL-alfa-tokoferyl| © acetát, © kyanokobalamin, © kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), nikotinamid, DL-alfa-tokoferol, riboflavin, retinyl palmitát, D-biotin, pyridoxin hydrochlorid, thiamin hydrochlorid, kyselina citrónová, jodid draselný, fytomenadion. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Příbalový léták