Nutrilon 2 Bez příchutě—2x800 g

Akční dvojbalení pokračovací kojenecké výživy v prášku, s klinicky testovanou směsí prebiotik GOS/FOS, s vitamíny C a D; pro děti od ukončeného 6.měsíce.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2585199 | Zbozi: 18104826

Popis produktu

Akční dvojbalení pokračovací kojenecké výživy v prášku, s klinicky testovanou směsí prebiotik GOS/FOS, s vitamíny C a D; pro děti od ukončeného 6.měsíce.

Užití

Nutrilon 2 pokračovací mléko:
Obsahuje naší unikátní směs prebiotik GOS/FOS a LCP** (polynenasycené mastné kyseliny s dlouhým řetězcem)
Obsahuje vitamíny C a D, které přispívají ke správné funkci imunitního systému dle požadavků legislativy, jako všechna pokračovací kojenecká mléka
Pokračovací mléka Nutrilon obsahují omega 3 mastnou kyselinu alfa-linolenovou, která podporuje rozvoj mozku a nervové soustavy
Pokračovací mléka Nutrilon jsou významným zdrojem vitamínu D, který je důležitý pro správný růst a vývoj kostí
Obsahuje 3'GL oligosacharid přirozeně se vyskytující v mateřském mléce
Zdrojem 3'GL je nás unikátní proces.

Dávkování

100 ml Nutrilonu 2 = 90 ml převařené vody + 3 zarovnané odměrky = 293 kJ (70 kcal). 1 zarovnaná odměrka = 5,0 g sušeného prášku, používejte originál odměrku z výrobku.
Doporučené množství mléka denně je orientační, řiďte se individuální potřebou dítěte a doporučením Vašeho pediatra. Při zavádění prvních nemléčných příkrmů se řiďte doporučeními lékaře.

Fakta

Umyjte si důkladně ruce a vysterilizujte všechno používané nádobí. Převařte čerstvou pitnou vodu určenou pro kojence a nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 *C. Odpovídající množství vody (dle tabulky na obale) vlijte do vysterilizované láhve nebo hrnečku. Nepoužívejte opakovaně převařenou vodu. Přidejte odpovídající množství prášku do vody pomocí přiložené odměrky. Vždy používejte dodanou odměrku. Prášek v odměrce nestlačujte. Příliš velké odchylky od doporučených dávek mohou mít škodlivé následky. Uzavřete láhev a ihned ji cca 10 sekund důkladně protřepejte ve svislé poloze. Sejměte víčko a nahraďte jej sterilní savičkou. Ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a připravenou dávku ihned podávejte.
Uchovávání:
Po každém použití obal pečlivě uzavřete.
Uchovávejte na suchém a chladném místě (ne v ledničce).
Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku.
Spotřebujte do 1 měsíce od otevření.
Skladujte v suchu a chladu (< 25 C). Baleno v ochranné atmosféře.

Poznámka

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ:
Kojení je nejlepším způsobem výživy kojenců. Potravina pro zvláštní výživu kojenců starších šesti měsíců. Nutrilon 2 má být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte, nemá se používat jako náhrada mateřského mléka během prvních šesti měsíců života.
Rozhodnutí o zahájení podávání příkrmů, včetně jakékoliv výjimky z pravidla věku šesti měsíců, by mělo být přijímáno pouze na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě, v závislosti na individuálním růstu a rozvojových potřebách konkrétního kojence.
Pro zdraví kojenců je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení.
Důležité rady: Připravenou stravu spotřebujte do dvou hodin, poté zlikvidujte. Neohřívejte stravu v mikrovlnné troubě, abyste předešli opaření dítěte v důsledku nerovnoměrného ohřátí. Dohlédněte na hygienu ústní dutiny v období růstu prvních zoubků, především před spaním.
Další potřebné informace o produktu jsou k dispozici na přiložené etiketě.

Složení

Údaje o firmě
Nutricia a.s.
V parku 2294/2 148 00 Praha 4 bezplatná infolinka: tel. 800 110 000 (Po-Pá 8.30-16.00) infoAnutriklub.cz

Příbalový léták