Nutrilon 2—800 g

Pokračovací kojenecké mléko pro děti ve věku 6 – 12 měsíců. Jedinečná kojenecká mléka s Pronutra - ADVANCE kombinují naše unikátní patentované složení a inovativní proces výroby pokračovacích kojeneckých mlék.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3636157 | Zbozi: 18129886

Popis produktu

Pokračovací kojenecké mléko pro děti ve věku 6 — 12 měsíců. Jedinečná kojenecká mléka s Pronutra - ADVANCE kombinují naše unikátní patentované složení a inovativní proces výroby pokračovacích kojeneckých mlék.

Užití

Pro zdravý imunitní systém
Nutrilon pokračovací mléka obsahují: - unikátní klinicky testovanou směs prebiotik (scGOS / IcFOS 9:1), - vitamíny A,C a D", které přispívají ke správné funkci imunitního systému, - LCP mastné kyseliny (tuky ze skupiny omega3 a omega6).
Učinky unikátního složení mlék Nutrilon na zdraví dětí byli klinicky testované.
Pokračovací mléčná kojenecká výživa v prášku, pro děti od ukončeného 6. měsíce.

Dávkování

Věk dítěte - Min. počet doporučených dávek na den 6 - 8 měsíců: 5 x 200 ml mléka 9- 10 měsíce: 4 x 200 ml mléka 11- 12 měsíců: 2x - 3x 200 ml mléka
Příprava jedné dávky:
Voda - Počet zarovnaných odměrek - Výsledná dávka mléka 90 ml vody + 3 odměrky = 100 ml mléka 180 ml vody + 6 odměrek = 200 ml mléka

Fakta

Návod na přípravu: 1. Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence.
Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 *C. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka) vlijte do vysterilizované láhve. 2. Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí speciálního plastového pásku uvnitř obalu. 3. Do láhve s vodou přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka). Uzavřete lahev a 10 sekund ji důkladně protřepejte ve svislé poloze. 4. Před podáváním ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.
Uchovávání:
Po každém použití obal vždy pečlivě uzavřete a uschovávejte jej na suchém a chladném místě (ne v ledničce). Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku. Obsah spotřebujte do 1 měsíce po otevření.
Důležité rady: Připravenou stravu spotřebujte do dvou hodin, poté zlikvidujte. Neohřívejte stravu v mikrovlnné troubě, abyste předešli opaření dítěte v důsledku nerovnoměrného ohřátí. Dohlédněte na hygienu ústní dutiny v období růstu prvních zoubků, především před spaním.

Poznámka

Důležité upozornění:
Pro výživu kojenců je nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou zastoupením svých živin a jejich kvalitou mateřské mléko. Výrobek je určený pro výživu kojenců starších šesti měsíců. Nutrilon 2 má být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte a nemá se používat jako náhrada mateřského mléka během prvních šesti měsíců života. Rozhodnutí o zahájení podávání příkrmu, včetně jakékoliv výjimky z pravidla věku šesti měsíců by mělo být přijímáno pouze na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě, v závislosti na individuálním růstu a vývojových potřebách konkrétního kojence. Pro zdraví kojenců je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení.

Složení

Laktóza (z mléka), rostlinné oleje (palmový, řepkový, kokosový, slunečnicový), sušené odtučněné mléko, demineralizovaná syrovátka (z mléka), galaktooligosacharidy (z mléka) 8 %, koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), fruktooligosacharidy 0,6 %, fosforečnan vápenatý, citran draselný, rybí olej, emulgátor (sojový lecitin), chlorid vápenatý, olej z
Mortierella alpina, citran sodný, chlorid hořečnatý, chlorid draselný, kyselina L-askorbová,
L-askorban sodný, taurin, cholin chlorid, síran železnatý, inositol, síran zinečnatý, cytidin 5-monofosfát, sodná sůl 5-monofosfátu, DL- — tokoferyl acetát, L-tryptofan, adenosin 5'monofosfát, sodná sůl inosin 5-monofosfátu, nikotinamid, uhličitan vápenatý, sodná sůl guanosin 5-monofosfátu, D-pantothenát vápenatý, L-karnitin, síran měďnatý, retinyl palmitát, DL-—tokoferol, thiamin hydrochlorid, cholekalciferol, © pyridoxinhydrochlorid, riboflavin, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), síran manganatý, jodid draselný, fytomenadion, seleničitan sodný, D-biotin, kyanokobalamin. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.
Údaje o firmě
Kontaktujte nás
Potřebujete © poradit? © Nutriklub vám jako jediný nabízí komplexní poradenství přizpůsobené vašim potřebám. Naše dětské sestry, nutriční terapeutky a porodní asistentky s dlouholetou praxí můžete kontaktovat zdarma 5 dní v týdnu.
E-mail: info Anutriklub.cz www. Nutriklub.cz
FB Nutrilon Česká republika

Příbalový léták