Nutrilon 1 Profutura—800 g

Počáteční mléčná kojenecká výživa v prášku, od narození, s klinicky testovanou směsí prebiotik scGOS/lcFOS 9:1, inspirována vědou o nutričním programování ENP.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3014660 | Zbozi: 18106617

Popis produktu

Počáteční mléčná kojenecká výživa v prášku, od narození, s klinicky testovanou směsí prebiotik scGOS/IcFOS 9:1, inspirována vědou o nutričním programování ENP.

Užití

Profutura Program
Na základě nejnovějších vědeckých poznatků z oblasti nutričního programování Nutricia experti vytvořili Profutura Program, který přináší odborné poradenství v oblasti výživy, aplikace pro kontrolu zdravého vývoje Vašeho dítěte, produkty inspirované vědou o nutričním programování v raném věku.
Nutrilon 1 počáteční mléko Profutura obsahuje směs dobře využitelných tuků s přidanou
DHA, unikátní směs prebiotik oligosacharidů scGOS/IcFOS napodobující funkci oligosacharidů mateřského mléka, jejíž účinky na zdraví dětí byly klinicky testovány.
Oligosocharady jsou využívány střevní mikroflóru Vaše dítěte a LCP mastné kyseliny a nukleotidy v doporučeném množství předními specialisty na výživu.

Dávkování

100 ml Nutrilonu 1 počáteční výživa Profutura = 90 ml převařené vody + 3 zarovnané odměrky = 275 kJ (66 kcal). 1 zarovnaná odměrka = 4,5 g sušeného prášku, používejte originál odměrku z výrobku. Doporučené množství mléka denně je orientační, řiďte se individuální potřebou dítěte a doporučením Vašeho pediatra.

Fakta

Návod na přípravu výživy 1. Umyjte si důkladně ruce a vysterilizujte všechno používané nádobí. 2. Převařte čerstvou pitnou vodu určenou pro kojence a nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 *C. 3. Odpovídající množství vody vlijte do vysterilizované láhve. Nepoužívejte opakovaně převařenou vodu. 4. K dávkování vždy používejte přiloženou odměrku a prášek zarovnejte pomocí speciálního plastového pásku uvnitř obalu pro dosažení přesné dávky. Prášek v odměrce nestlačujte. 5. Přidejte odpovídající množství prášku do vody. Příliš velké odchylky od doporučených dávek mohou mít škodlivé následky. 6. Uzavřete láhev a důkladně ji protřepte (nejméně 10 vteřin), než se všechen prášek rozpustí. Sejměte víčko a nahraďte jej sterilní savičkou. 7. Ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a připravenou dávku ihned podávejte.

Složení

Sušená demineralizovaná syrovátka (z mléka), laktóza (z mléka), sušené odtučněné mléko, bezvodý mléčny tuk (z mléka), rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový, kokosový, olej z mikrobiologických zdrojů), galaktooligosacharidy (z mléka) 8 %, koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), vaječný lipid, rybí olej, fruktooligosacharidy 0,6 %, uhličitan vápenatý, chlorid draselný, chlorid hořečnatý, citran sodný, L-askorban sodný, kyselina L-askorbová, taurin, emulgátor (sojový lecitin), síran železnatý, DL-alfa-tokoferyl acetát, síran zinečnatý, sodná sůl uridin 5'-monofosfátu, cytidin 5-monofosfát, adenosin 5'-monofosfát, sodná sůl inosin 5'-monofosfátu, nikotinamid, inositol, sodná sůl guanosin 5-monofosfátu, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), © D-pantothenát vápenatý, síran měďnatý, D-biotin, L-tryptofan, DL-alfa-tokoferol, retinyl palmitát, kyanokobalamin, thiamin hydrochlorid, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, síran manganatý, jodid draselný, seleničitan sodný, fytomenadion.

Příbalový léták