Nutridrink Juice Style Jablko—4x200 ml

Humánní léčivý přípravek

Nutridrink Juice style je vysokoenergetická tekutá výživa. Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí. Bez lepku. Baleno v ochranné atmosféře. Ošetřeno UHT. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2992874 | Zbozi: 18111356

Popis produktu

Nutridrink Juice style je vysokoenergetická tekutá výživa. Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí. Bez lepku. Baleno v ochranné atmosféře. Ošetřeno UHT. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Návod k použití

Určený k přímému použití, nejlépe chutná vychlazený. Po otevření uchovávejte v uzavřené lahvičce v chladničce max. po dobu 24 hodin.

Dávkování

Doporučený denní příjem: jako doplněk stravy 1- 3 balení denně. Používejte na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě.

Kontraindikace

Nevhodný pro pacienty s galaktosémií.

Fakta

Důležitá upozornění: Pouze pro enterální použití. Není určen pro parenterální podávání.
Pouze pro použití pod lékařským dohledem. Nevhodný jako jediný zdroj výživy. Nevhodný pro děti do 3 let věku. Při podávání dětem ve věku od 3 do 6 let je nutno dbát zvýšené opatrnosti. Nevhodný pro pacienty s galaktosémií.

Složení

Voda, glukózový sirup, maltodextrin, bílkoviny z kravského mléka, cukr, aroma, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), cholin chlorid, chlorid vápenatý, kyselina L-askorbová, emulgátor (polysorbát 80), chlorid draselný, mléčnan železnatý, chlorid sodný, chlorid hořečnatý, barvivo (kurkumin), barvivo (amoniak-sulfitový karamel), síran zinečnatý,
DL-alfa-tokoferyl-acetát, nikotinamid, L-askorban sodný, glukonan měďnatý, seleničitan sodný, síran manganatý, D-pantothenát vápenatý, chlorid chromitý, kyselina pteroylmonoglutamová, © D-biotin, © pyridoxin © hydrochlorid, © thiamin © hydrochlorid, retinyl-palmitát, molybdenan sodný, riboflavin, fluorid sodný, jodid draselný, cholekalciferol, fytomenadion, kyanokobalamin.
Údaje o firmě
Kontakt pro ČR: Nutricia a.s., Na Hřebenech II 1718/10, 140 00 Praha 4, infolinka: 800 110 001, www.vyzivavnemoci. cz, www.nutridrink.cz

Příbalový léták