NUK Savička Nature Sense—2 ks

Savička NUK Nature Sense je silikonová savička podobná bradavce. Velikost M (šest malých otvorů pro umělou kojeneckou výživu), pro děti ve věku 0-6 měsíců. Neobsahuje BPA, 2 kusy v balení. Hodí se pro všechny lahvičky NUK Nature Sense.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3541118 | Zbozi: 18132856

Popis produktu

Savička NUK Nature Sense je silikonová savička podobná bradavce. Velikost M (šest malých otvorů pro umělou kojeneckou výživu), pro děti ve věku 0-6 měsíců. Neobsahuje
BPA, 2 kusy v balení. Hodí se pro všechny lahvičky NUK Nature Sense.

Užití

Savička NUK Nature Sense
Zvlášť v prvních měsících Života věnujeme našim dětem zvýšenou pozornost.
Neodmyslitelnou součástí této pozornosti je i krmení, zejména pokud mluvíme o přechodu z kojení na pití z lahviček, což může někdy pro matky představovat opravdovou výzvu. Abychom vás v tomto období co nejvíc podpořili, inspirovali jsme se přírodou a navrhli savičku tak přirozenou a podobnou matčině prsu jako nikdy předtím:
Savičku NUK Nature Sense. Tato novinka s několika malými otvory místo jednoho velkého zajišťuje hladký a přirozený průtok pro vaše miminko. Takže se dítě bude cítit příjemně a bezpečně, což pomůže s jednodušším přijetím lahvičky.
Inspirováno přírodou: co dělá tuto savičku tak speciální?
Nezáleží na tom, jestli se snažíte jen přikrmovat, nebo ukončit kojení — mnoho dětí má s přechodem na lahvičku problém. A přesně tady se savičky NUK Nature Sense dostávají do hry: několik malých otvorů zajišťuje proudění mléka stejně, jako je tomu u matčiných mléčných kanálků, takže si dítě užije hladký a přirozený tok mléka, navíc, s pohodlným a přirozeným přisátím díky extra široké opoře pro rty. Inovativní antikolikový otvor umožňuje přirozené pití bez přestávek a zabraňuje tak polykání vzduchu. Mimořádně měkká zóna savičky je flexibilní a přizpůsobuje se ústům podobně jako bradavka.

Dávkování

není stanoveno

Fakta

NUK Savičky řady Nature Sense se rozdělují dle velikostí V1 0-6 měs. a V2 6-18 měs., a pasují na láhve řady NUK Nature Sense. Pouze se na láhvích savičky vyměňují dle věku dítěte a otvoru pro krmení.
Otvory pro krmení jsou ve třech různých provedeních (S, Ma)
S- tři malé otvory pro vodu, čaj, mateřské mléko
M - šest malých otvorů pro umělou kojeneckou výživu
L - devět malých otvorů pro hutnější tekutiny (kaši)

Složení

Silikon
Údaje o firmě
MAPA SPONTEX CE s.r.o., společnost působící na českém trhu od roku 1992. Výrobce a distributor mechanických čisticích prostředků (Spontex, Sóke), výrobků řady baby care (NUK), body care Sesterská filiálka společnosti MAPA GmbH, výrobce produktů NUK. http://www.nuk.cz/cs cz/nature-sense.html
Wwww.nuk.cz
Wwww.nuk.de

Příbalový léták