NUK FC+ savička Flow Control (6-18m) —2 ks

Ortodontická savička napomáhá přechodu k samostatnému pití: kontrola průtoku umožňuje dítěti intuitivně ovládat, jak rychle mléko savičkou protéká. Žádná kolika– antikolikový systém NUK zajišťuje přirozený průtok. Pro všechny typy výživy. 6-18 měsíců.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4614245 | Zbozi: 18146013

Popis produktu

Ortodontická savička napomáhá přechodu k samostatnému pití: kontrola průtoku umožňuje dítěti intuitivně ovládat, jak rychle mléko savičkou protéká. Zádná kolika— antikolikový systém NUK zajišťuje přirozený průtok. Pro všechny typy výživy. 6-18 měsíců.

Užití

Speciální savička s kontrolou průtoku NUK First Choice+ umožňuje dítěti během pití samo ovládat, jak rychle mléko savičkou protéká. Nezáleží na tom, jak rychle nebo pomalu pije, nebo jestli je obsah lahvičky hustý či řídký. Důvodem je inovativní tvar otvoru v savičce ve tvaru Y, který se rozevře pouze během sání a rozšíří se v závislosti na větší síle sání dítěte. To, společně s antikolikovým systémem NUK, zajišťuje kontrolovaný průtok.
Vždy zkontrolujte teplotu stravy před krmením!
Před prvním použitím savičku vyvařte po dobu několika minut, dbejte přitom aby se použilo dostatečné množství vody. Zkontrolujte savičku jestli není poškozená, lepkavá.
Není vhodná do mikrovlné trouby ani do myčky.

Dávkování

Není stanoveno.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Díky mimořádně přirozenému tvaru savičky NUK je děti velmi dobře snášejí. To znamená, že jsou zvlášť vhodné pro děti, které jsou současně kojeny a přikrmovány z láhve.

Složení

Silikon.
Údaje o firmě
Wwww.nuk.cz
Wwww.nuk.de

Příbalový léták