NUK Dětský teploměr 2v1 10256345

Zdravotnický prostředek

2 metody měření v jednom přístroji – v oušku a na spánku. Pro měření 1. tělesné, 2. pokojové a 3. povrchové teploty pomocí infračerveného senzoru. Okamžité varování při zvýšené teplotě LED kontrolkou.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2917780 | Zbozi: 18111014

Popis produktu

2 metody měření v jednom přístroji — v oušku a na spánku. Pro měření 1. tělesné, 2. pokojové a 3. povrchové teploty pomocí infračerveného senzoru. Okamžité varování při zvýšené teplotě LED kontrolkou.

Užití

NUK Dětský teploměr 3 v 1 je vybaven inovativní, extra malou měřící koncovkou s infračerveným vysílačem. Toto umožňuje změřit dětskou teplotu v oušku během jedné sekundy. Alternativně mohou rodiče také přejet dítěti po spánku a během 5 sekund dostanu také naprosto přesný výsledek. Šetrné pro dítě, bez komplikací pro rodiče.
Měření teploty tělíčka je díky extra malému měřícímu nástavci obzvláště jemné.
Obzvláště praktické: Při zvýšené teplotě se LED světélko na měřící špičce rozsvítí červeně — při normální teplotě se rozsvítí zeleně. S funkcí paměti. Díky paměti teploměru je po delší dobu bez problému zaznamenán vývoj teploty. Mnohostranné použití. NUK
Dětský teploměr může být používán také na měření teploty dětské stravy, nebo teploty vody na koupání. LCD-display uvádí také teplotu vzduchu v dětském pokoji. Součástí balení výrobku je také praktický stojánek a baterie (CR 2032, 3 Volty), se kterými můžete uvést teploměr okamžitě do chodu.

Dávkování

Dle potřeby - měření tělesné teploty nebo i dětské stravy, teploty vody na koupání.

Vedlejší příznaky

Nejsou známé žádné vedlejší účinky.

Fakta

2 metody měření v jednom přístroji — v oušku a na spánku.

Složení

Součástí balení výrobku je také praktický stojánek a baterie (CR 2032, 3 Volty), se kterými můžete uvést teploměr okamžitě do chodu.
Údaje o firmě
Výrobce Mapa GmbH, Německo

Příbalový léták