Nivea Body těl.mléko Zpevňující Q10—200ml 81835

Zpevňující tělové mléko Q10PLUS, které zvyšuje přirozené množství koenzymu Q10 v pokožce, a tím prodlužuje její schopnost zůstat pružnou a pevnou. Po 2 týdnech používání viditelně zlepšuje pevnost a pružnost pokožky.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4005808247004 | Zbozi: 18135780

Popis produktu

Zpevňující tělové mléko A10PLUS, které zvyšuje přirozené množství koenzymu A10 v pokožce, a tím prodlužuje její schopnost zůstat pružnou a pevnou. Po 2 týdnech používání viditelně zlepšuje pevnost a pružnost pokožky.

Účinné látky

Koenzym 010

Užití

S přibývajícím věkem ztrácí pokožka svou pružnost a pevnost. Vědci NIVEA laboratoří vyvinuli Zpevňující tělové mléko A10PLUS, které zvyšuje přirozené množství koenzymu 010 v pokožce, a tím prodlužuje její schopnost zůstat pružnou a pevnou.
Jak Zpevňující tělové mléko A10PLUS funguje? - Pokožce vlastní koenzym 010 stimuluje produkci energie, která napomáhá správnému fungování kožních buněk, a viditelně tak zlepšuje její pevnost a pružnost.

Dávkování

Mléko aplikujte na pokožku celého těla dle potřeby.

Kontraindikace

Nejsou popsány.

Vedlejší příznaky

Nejsou popsány.

Poznámka

V nabídce také ve výhodném 400ml balení s pumpičkou.
Údaje o firmě
Www.nivea.cz
Výrobky řady NIVEA body jsou výsledkem posledních vědeckých výzkumů v oblasti péče o tělo a zahrnují kromě klasické péče i výrobky pro speciální péči i Vaše potěšení.

Příbalový léták