Nimbová zubní pasta Thera Neem—120 g

Představuje účinnou pomoc při odstranění krvácivosti a zánětu dásní, parodontózy a také nepříjemného zápachu z úst.Omezuje růst bakterií a plaku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 666183000307 | Zbozi: 18110724

Popis produktu

Představuje účinnou pomoc při odstranění krvácivosti a zánětu dásní, parodontózy a také nepříjemného zápachu z úst.Omezuje růst bakterií a plaku.

Účinné látky

Menthae piperitae herba
Foenikulum Vulgare
Glycyrrhiza Glabra

Užití

Nimbová zubní pasta THERA NEEM představuje účinnou pomoc při odstranění krvácivosti a zánětu dásní, parodontózy a také nepříjemného zápachu z úst. Zabraňuje jejich dalšímu poškození a tím chrání před ztrátou zubů. Omezuje růst bakterií a plaku.
Je vhodná jako součást zvýšené péče o zuby a dásně. THERA NEEM zubní pasta má charakteristickou chuť, která po vyčištění poskytuje jedinečně svěží dech. Doporučuje se používat i preventivně v kombinaci s ústní vodou.

Dávkování

Dle potřeby , min. 2 krát denně.

Příznaky

Krvácení dásní , zápach z úst , kazivost zubů

Prevence

Kazivosti zubů , usazování plagu , vzniku zápachu z úst, omezení růstu bakterií.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Složení

Calcium carbonate, Sorbitol, Agua, Glycerin, Silica, Sodium Lauroyl Glutamate, Xylitol,
Stevioside, Xanthan Gum, Guar Gum, Vitis Vinifera, Glycyrrhiza Glabra, Foeniculum
Vulgare Capillaceum, Eugenia Caryophyllus, Azadirachta Indica (Leaf and Bark), Mentha
Piperita, Mentha Viridis, Ascorbic Acid, Sodium Benzoate.

Poznámka

Po tisíce let lidé hledají prostředky k upevnění svého zdraví a k vyléčení různých nemocí v přírodě, pomocí léčivých rostlin. Asi žádná jiná rostlina se více nepřiblížila definici všeléku než nimba - tropický stálezelený strom původem z Indie (lat. Melia azadirachta). Všechny části stromu mají léčivé účinky. Z tohoto důvodu naše výrobky obsahují jak listy a olej, tak i kůru, aby bylo dosaženo maximálních účinků.
Objevte sílu nimby.
Nimbová kosmetika se vyrábí z ekologicky pěstované nimby. Všechny přípravky jsou založené na přírodní, převážně bylinné bázi. V Indii, kde jsou suchá léta a pálí horké tropické slunce, se stalo tradicí užívat nimbovou kosmetiku. Nimbový olej rychle uleví suché pokožce, protože se do ní snadno vstřebává, pomáhá hojit její poškozené vrstvy a umožňuje udržet přirozenou rovnováhu. Tyto vlastnosti umožňují nimbě omezit tvorbu vrásek, a to tím, že pomáhají kůži udržovat její pružnost. Nimba dokáže léčit poškození kůže způsobené ultrafialovým zářením a také předcházet předčasnému stámutí pokožky.
Vědci se domnívají, že právě díky vysokému obsahu mastných kyselin v nimbovém oleji jsou přípravky z něho účinné při léčbě onemocnění kůže, plísňová onemocnění, lupénku a ekzémy nevyjímaje.
Jedinečné a nezaměnitelné účinky nimbové kosmetiky jsou zaručeny obsahem aktivních látek jako nimbin, azadirachtin, nimbidol, guercetin a nimbidin, které můžete najít jenom v přípravcích s obsahem nimbového oleje a z extraktů nimbových listů a nimbové kůry.
Při nemocech dutiny ústní, jako je například parodontóza jsou mikroorganismy, které se vyskytují v zanícených dásních, rezistentní vůči penicilinu i tetracyklinu, ale nejsou odolné vůči antibakteriální rostlině, jako je nimba.
Nimbový olej má také účinky lubrikační, antikoncepční, protivirové a imunostimulační, a proto pomáhá oběma partnerům prožít si bezpečný sex bez obav z otěhotnění a nemoci.
Výrobky z nimby nejsou testovány na zvířatech.
Údaje o firmě www.nastrojezdravi.cz

Příbalový léták