Nestlé Beba Premium 2—600 g

BEBA OPTIPRO 2 je instantní mléčná kojenecká výživa s bakteriemi mléčného kvašení Bifidus Lactis, od ukončeného 6. měsíce věku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7613032457624 | Zbozi: 18104081

Popis produktu

BEBA OPTIPRO 2 je instantní mléčná kojenecká výživa s bakteriemi mléčného kvašení
Bifidus Lactis, od ukončeného 6. měsíce věku.

Účinné látky

Probiotické bakterie
Minerály
Vitamíny

Užití

BEBA OPTIPRO 2 je pokračovací kojenecká výživa od Nestlé vyvinuta na základě 60 let výzkumu mateřského mléka. Je určena pro kojence od ukončeného 6. měsíce věku.
Obsahuje bifidobakterie Bifidus Lactis podobné těm, které se nacházejí ve střevě plně kojených dětí. OPTIPRO je speciální proces k získání směsi bílkovin s cílem přiblížit se mateřskému mléku.

Dávkování

Dle návodu uvedeném na obalu či dle doporučení lékaře.

Kontraindikace

Kojenci se specifickými nároky na výživu v případě projevených onemocnění (např. intolerance laktózy, manifestace alergie)

Poznámka

Při přípravě je nutno postupovat dle návodu od výrobce, nepřesahnout danou teplotu vody z důvodu poškození probiotických bakterií.

Složení

Sušené odtučněné mléko a bílkoviny mléčné syrovátky, směs rostlinných olejů, syrovátkový permeát, laktóza, vitamíny, obilninový a bramborový škrob, minerály, stopové prvky, sojový lecitin, rybí olej (LC-PUFA), sušené bakterie mléčného kvašení (termofilní a bifidogení kultury).
Údaje o firmě
Společnost Nestlé má s dětskou výživou bohaté zkušenosti. Zdravou a dokonalou stravu poskytuje dětem již přes 140 let. Po celou tu dobu je pro ni zákonem nejvyšší kvalita a respektování nejnovějších pediatrických poznatků. www.nestlebaby.cz

Příbalový léták