Nestlé Beba H.A.2—400 g

Hypoalergenní kojenecké mléko s obsahem částečně naštěpených bílkovin pro děti se zvýšeným rizikem alergií. Naštěpené bílkoviny trénují nevyzrálý imunitní systém dítěte a tím významně snižují riziko vzniku alergií. Určeno pro děti od 6 měsíce věku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2664663 | Zbozi: 18114636

Popis produktu

Hypoalergenní kojenecké mléko s obsahem částečně naštěpených bílkovin pro děti se zvýšeným rizikem alergií. Naštěpené bílkoviny trénují nevyzrálý imunitní systém dítěte a tím významně snižují riziko vzniku alergií. Určeno pro děti od 6 měsíce věku.

Účinné látky

Bifidus BL
Nukleotidy

Užití

Instantní pokračovací výživa pro kojence od ukončeného 6. měsíce s částečně naštěpenou bílkovinou (OPTI PRO HA), která významně snižuje riziko vzniku alergií.
Naštěpené bílkoviny trénují ještě nevyzrálý imunitní systém dítěte,tzv.orální tolerance, a tím pomáhají, tak jako mateřské mléko, k jeho správnému vývoji a snížení rizika vzniku alergií. Obsahuje probiotické bakterie Bifidus BL a polynenasycené mastné kyseliny s dlouhým řetězcem (LC-PUFA), které se nacházejí v mateřském mléce a a přispívají k rozvoji zraku.

Dávkování

Podle návodu uvedeném na obalu výrobku či dle doporučení lékaře.

Fakta

Bifidus B L: Výživa obohacená bakteriemi mléčného kvašení ve všech stupních. Bifidus
BL podporuje časné osídlení trávicího traktu kojenců, které předchází správnému rozvoji imunitního systému u dětí v prvním roce života. Opti Pro HA ADAPT: Výživa s částečně hydrolyzovanou bílkovinou, pro kojence s rizikem vzniku alergie, snížený obsah bílkovin — redukuje metabolickou zátěž na ještě nevyzrálé orgány. Nukleotidy pro podporu vývoje imunitního systému.

Poznámka

Pokud není kojení možné nebo se rozhodnete ke změně na náhradní kojeneckou výživu, máte možnost vašemu děťátku nabídnout novou generaci kojeneckých výživ Nestlé
BEBA Pro s unikátní recepturou, která nabízí přirozený koncept výživy (Standardní řada).
Dětem, které mají zvýšené riziko vzniku alergie výživu z řady Beba H.A. Premium (Hypoalergenní řada). U této kojenecké výživy bylo klinickými studiemi potvrzeno, že snižuje riziko vzniku alergie. Obsahuje: Opti Pro1 — speciálním procesem získaná směs bílkovin, která přesně vyhovuje nutričním potřebám dítěte a vyvíjí menší zátěž na ještě nevyzrálé orgány. DHA a ARA — dvě polynenasycené mastné kyseliny (LC-PUFA), které se přirozeně vyskytují v mateřském mléce a které jsou důležité pro správný vývoj imunitního systému a přispívají k rozvoji mozku a zraku. Bifidus efekt — pomáhá chránit vaše děťátko podporou zdravé střevní mikroflóry.
Údaje o firmě www.nestle.cz Společnost Nestlé má s dětskou výživou bohaté zkušenosti. Zdravou a dokonalou stravu poskytuje dětem již přes 140 let. Po celou tu dobu je pro ni zákonem nejvyšší kvalita a respektování nejnovějších pediatrických poznatků.

Příbalový léták