Nestlé Beba ALL 110—400 g

BEBA AL 110 Lactose Free je instantní dietní přípravek kojenecké výživy pro zvláštní lékařské účely. Je zdrojem všech potřebných nutričních látek pro kojence do 6. měsíce věku. Neobsahuje laktózu ani sacharózu. Vhodný od narození.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2937085 | Zbozi: 18106240

Popis produktu

BEBA AL 110 Lactose Free je instantní dietní přípravek kojenecké výživy pro zvláštní lékařské účely. Je zdrojem všech potřebných nutričních látek pro kojence do 6. měsíce věku. Neobsahuje laktózu ani sacharózu. Vhodný od narození.

Užití

BEBA AL 110 je nutričně kompletní výživa pro dlouhodobé používání při laktózové intoleranci a jako realimentace po průjmu. Je zdrojem všech nutričních látek pro kojence do 6. měsíců věku. Je bez laktózy a sacharózy, obsahuje nukleotidy a polynenasycené mastné kyseliny s dlouhým řetězcem LC-PUFA, které se nachází v mateřském mléce.

Dávkování

Dodržujte doporučení lékaře, který by měl pro každé dítě vypočítat denní potřebu energie, vody a elektrolytů. V nepřítomnosti lékařského doporučení použijte tabulku uvedenou na etiketě.
Návod k přípravě: 1. Před přípravou kojenecké výživy si důkladně umyjte ruce. 2 Láhev, uzávěr a savičku řádně vymyjte, aby uvnitř nezůstaly zbytky mléka. 3. Vyvářejte po dobu pěti minut. Nádobku k vyváření ponechte až do vyjmutí lahvičky přikrytou. 4. Pět minut povařte pitnou vodu vhodnou pro kojence a nechte ji ochladit (40"C). 5. Přesné odpovídající (dle věku dítěte - viz tabulka na etiketě) množství převařené a mírně ochlazené vody vlijte do vyvařené lahvičky. 6. Přiloženou odměrkou odměřte potřebné množství prášku (viz tabulka) a nasypte jej do lahvičky. Používejte pouze přibalenou odměrku. Odměrka musí být vždy zarovnaná! 7. Důkladně protřepte až do úplného rozpuštění prášku. 8. Ověřte vyhovující teplotu připraveného mléka kápnutím na vnitřní stranu předloktí. 9. Po každém použití plechovku důkladně uzavřete a skladujte v suchu a chladu (ne v chladničce). Spotřebujte do tří týdnu od otevření. 10. Neuchovávejte nedojedené porce.

Kontraindikace

BEBA AL 110 nepoužívejte v případě galaktosémie (vrozená porucha metabolismu sacharidů) nebo u poruch vstřebávání glukózy a galaktózy (AL 110 Lactose Free obsahuje rezidua laktózy 0,004g/100 ml, které někteří specialisté v těchto případech považují stále za vysoké).

Fakta

Laktózová intolerance vrozená nebo získaná je často se vyskytující problém jak u dětí tak dospělých. Jde o poruchu trávení mléčného cukru (laktózy), která díky nepřítomnosti enzymu laktázy, není dostatečně naštěpena na menší stravitelné části. Laktózová intolerance ©se může projevovat © průjmem, — kolikami, zvracením a dalšími gastro-enterologickými problémy.

Složení

Glukózový sirup, směs rostlinných olejů, bílkoviny mléčné syrovátky, kaseinát draselný, citrát vápenatý, sójový lecitin, chlorid draselný, citrát sodný, vápenatá sůl kyseliny trihydrogenfosforečné, chlorid hořečnatý, rostlinné oleje (zdroj LC-PUFA), askorbát sodný, taurin, cholin bitatrát, nukleotidy, síran železnatý, síran zinečnatý, L-karnitin,
D-pantothenát vápenatý, nikotinamid, DL-alfa-tokoferol acetát, inositol, retinylacetát, síran měďnatý, thiamin mononitrát, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, síran manganatý, chlorid sodný, jodid draselný, kyselina listová, fylochinon, biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin.
Údaje o firmě
Společnost Nestlé má s dětskou výživou bohaté zkušenosti. Zdravou a dokonalou stravu poskytuje dětem již přes 140 let. Po celou tu dobu je pro ni zákonem nejvyšší kvalita a respektování nejnovějších pediatrických poznatků. www.nestlebaby.cz

Příbalový léták