Miraclean Akné čistící zinková voda —200 ml

Čisticí zinková voda MIRACLEAN pro problematickou pleť, speciálně určená pro šetrné ošetření pleti se sklonem s akné.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594001424863 | Zbozi: 18115073

Popis produktu

Čisticí zinková voda MIRACLEAN pro problematickou pleť, speciálně určená pro šetrné ošetření pleti se sklonem s akné.

Účinné látky

Ethyl Lactate
Zinc PCA

Užití

Setrné čištění aknózní pleti.

Dávkování

Denně dle potřeby.

Příznaky

Akné.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Hlavní složkou Miracleanu je zinek - důležitý stopový prvek, součást asi dvouset metaloenzymů. Obecně se dá říci, že jeho nedostatkem trpí veškerá populace. Zinkové tablety organizmu pomáhají, nedostanou se však až do pokožky. Zde má proto Miraclean svoji nezastupitelnou úlohu. Jiné zinkové přípravky obsahují zinek ve formě kysličníku, který na rozdíl od Miraclenu není schopen proniknout kožním krytem do buněk.

Poznámka

Firma EKOCHEM© COSMETICS vznikla v roce 1991 jako podnik pro výrobu kosmetiky.
Zakladatel a jediný majitel firmy Ing.Miloslav Sorm CSc, vědecký pracovník v oboru makromolekulární chemie se rozhodl, že své nápady vyzkouší v praxi. Jako ideu si vytkl výrobu cenově dostupné, kvalitní kosmetiky s obsahem rostlinných výtažků. Pro spolupráci získal řadu odborníků, kteří mu pomohli vytvořit nejen kosmetické výrobky nejvyšší kvality, ale i přípravky speciální, dosud naprosto ojedinělé.
Kosmetiku denní potřeby představují kosmetické řady Florea „Firma EKOCHEM vyrábí a prodává ojedinělý přípravek MIRACLEAN, jediný zdroj zinku, který je schopný tento nedostatkový prvek dostat do kožních buněk a mezibuněčného prostoru. Další skupinu výrobků představují Technické produkty. Jedná se o antistatický přípravek ANTISTAT a jiné.
Údaje o firmě www.ekochem.cz

Příbalový léták