Manner Milch-Schoko Cocos —4x25 g

Manner Milch-Choko Cocos - lahodné křupavé oplatky plněné mléčným krémem (37%) a čokoládovo-kokosovým krémem s čokohoblinkami (37%), polité kakaovou tukovou polevou (10%). V rozdělávacím čtyřkusovém balení.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3353886 | Zbozi: 18119944

Popis produktu

Manner Milch-Choko Cocos - lahodné křupavé oplatky plněné mléčným krémem (37%) a čokoládovo-kokosovým krémem s čokohoblinkami (37%), polité kakaovou tukovou polevou (10%). V rozdělávacím čtyřkusovém balení.

Užití

Křupavé oplatky s náplní z jemného mléčného krému a čokoládovo-kokosovým krémem, polité kakaovou polevou. V praktickém uzavíratelném sáčku. Ideální svačinka na doma i cestování.

Dávkování

Dle chuti. Není stanoveno.

Fakta

Oplatky MANNER - typická vídeňská laskomina - patří dnes již neodmyslitelně k Vídni.
Čerstvé přímo z výroby jsou k dostání v původním krámku MANNER na Stephansplatz v centru Vídně. Pětivrstvé oplatky s lískooříškovou náplní v růžovém obalu patří k sortimentu firmy již 108 let.
Na pultech českých obchodů jsou k dostání nejenom tradiční vídeňské oplatky
MANNER, ale také čokoládové bonbony Casali, dražé keksy Napoli, čokoládové Mozart
Kugeln a další značky z širokého portfolia společnosti MANNER.

Poznámka

Speciální regálový prodej a prodejní stojany vycházejí vstříc požadavkům domácího trhu.
Prodejní stojany cukrovinek MANNER plní svou funkčnost — nabízejí pestrý výběr několika druhů cukrovinek a značek — a to v rodinných 200g a 400g baleních nebo v příručních 75g baleních, stojany zároveň zajišťují dobrou viditelnost produktů. Benefitem prodeje značky MANNER je kvalita a jednotný design obalů v klasické růžovo-modré barevné kombinaci.
Údaje o firmě www.manner.com
Josef Manner I. založil dne 1. března 1890 továrnu na čokoládu. K prvním výrobkům kromě tabulkové čokolády patřily čokoládové bonbony či kakao v dózách. Vídeňská rodinná firma MANNER je stálicí na trhu s cukrovinkami více než 100 let. Dnes výroba zahrnuje široký sortiment značek — tradičních oplatek a vaflí dnes již proslulé značky
MANNER, zároveň se však se nebrání inovacím a nabízí svým zákazníkům moderní značky Casali a Napoli — čokoládové piškoty, perníky, pralinky a keksy. Cukrovinky vyrábí podle tradičních a ustálených receptur a současně kreativně vytváří sladkosti nových tvarů a zajímavých příchutí.

Příbalový léták