LFH - Čaj variace ovoce a koření Spice—20 x 2 g

LFH Fruit & Spice to je směs ovocných a kořeněných čajů, které povzbudí smysly a zahřejí organismus: Jablko se skořicí - Pomeranč se skořicí - Černý rybíz - Citrón s limetou. Bez přídavku cukru, bez umělých barviv a konzervačních látek, bez kofeinu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2495159 | Zbozi: 18107162

Popis produktu

LFH Fruit 8 Spice to je směs ovocných a kořeněných čajů, které povzbudí smysly a zahřejí organismus: Jablko se skořicí - Pomeranč se skořicí - Černý rybíz - Citrón s limetou. Bez přídavku cukru, bez umělých barviv a konzervačních látek, bez kofeinu.

Užití

Variace ovocných a kořeněných čajů, pro zahřátí organismu s příjemným aroma, které povzbudí smysly. Ovocné čaje jsou skvělým nápojem k doplnění pitného režimu, umí dostatečně zavodnit organismus a mohou se pít ve větším množství. Přispívají tím k potřebné hydrataci organismu, v zimě nás zahřejí a v horku osvěží. Tyto čaje obsahují přírodní antioxidanty, které příznivě ovlivňují látkovou výměnu. Jsou také dobrým pomocníkem v počátcích horečnatých onemocnění, kdy je potřeba dbát na zvýšenou hydrataci organismu.

Dávkování

Čajový sáček zalijte 200ml čerstvě uvařené vody a nechte vyluhovat po dobu 5 minut.
Výborně chutná i chlazený s ledem a plátkem citrónu.

Složení

JABLKO SE SKOŘICI - jablečná dužina (36%), skořice (19%), ostružinové listí, kyselina jablečná, aromata (7%), ibiškový květ, kořen lékořice, pražený čekankový kořen, plod šípku. ČERNÝ RYBÍZ - ibiškový květ, ostružinové listí, jablečná dužina, příchutě (6%), kořen lékořice, dužina černého rybízu (2%),listy černého rybízu (1%), šípky, kyselina citrónová. POMERANČ SE SKOŘICÍ - jablečná dužina, ostružinové listí, skořice (8 %), příchutě (6%), kyselina citrónová, pražený čekankový kořen, kyselina jablečná, ibiškový květ, zázvor (2%), pomerančová kůra (1%), šípky, hřebíček (1%). CITRON S LIMETOU - jablečná dužina, ostružinové listí, kyselina jablečná, kyselina citrónová, příchutě (5%), citrónová kůra (5 %), citrónová tráva, pražený čekankový kořen, plod šípku, limetka (1%).
Údaje o firmě
Společnost Tony Bennett spol. s r.o. byla založena roku 1995.
Dnes již patří na českém trhu mezi známé dovozce a distributory výběrového sortimentu, mezi nejznámější patří čaje London Herb, sušenky Walkers, cereálie Jordans a marmelády Mackays. Spolupracuje v zahraniční především s výrobci a rodinnými podniky, které zmíněné zboží vyrábí po celé generace. Nabízí velký výběr dodnes ručně vyráběných delikates z Evropy i dalších kontinentů. Důraz při výběru produktů kladou především na vysokou kvalitu sortimentu a následnou spokojenost zákazníků. V jejich sortimentu naleznete také BEZLEPKOVÉ produkty (nejoblíbenější z této řady jsou bonbony Jelly Bean), produkty pro VEGANY i VEGETARIÁNY, výrobky ORGANIC a
FAIRTRADE. www.tonybennett.cz

Příbalový léták