Labello SUN ProtectSPF30 Tyčinka na rty—4,8 g

Ochrana pro rty před slunečním zářením. Vysoká UV ochrana SPF 30. Voděodolné. Novým složením se systémem UV filtrů s vysokým ochranným faktorem OF 30 a vitaminem E tak rty získávají aktivní buněčnou ochranu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4005808368112 | Zbozi: 18115891

Popis produktu

Ochrana pro rty před slunečním zářením. Vysoká UV ochrana SPF 30. Voděodolné.
Novým složením se systémem UV filtrů s vysokým ochranným faktorem OF 30 a vitaminem E tak rty získávají aktivní buněčnou ochranu.

Užití

Pro cestu za sluncem!
Tyčinku na rty Slunce potřebují pro své zdraví a krásu rty, které jsou vystaveny intenzivnímu slunečnímu záření. Novým složením se systémem UV filtrů s vysokým ochranným faktorem OF 30 a vitaminem E tak získávají aktivní buněčnou ochranu.
Vysoká absorpce UVA paprsků vyhovuje Australské normě. Díky obsahu jojobového oleje tyčinka na rty slunce o rty pečuje a vyživuje je. Je voděodolná a zůstává stabilní i při vysokých teplotách.

Dávkování

Podle potřeby aplikujte tyčinku Labello na vaše rty.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Rty jsou velmi důmyslnou částí lidského těla a díky své tenoučké pokožce jsou obzvláště choulostivé. Obsahují 50% vody, neobsahují žádné tukové žlázy a proto nemají ochranný hydrolipidový film. Jediné 1% procento ztracené vlhkosti způsobené například příliš suchým vzduchem, chladem nebo nedostatečným přísunem živin s velkou pravděpodobností okamžitě vyvolá nepříjemné a často i viditelné následky. Rty jsou napjaté, zarudlé, popraskají a rychle ztrácejí svou přirozenou vláčnost.

Příbalový léták