Konopný olej 100%—200 ml

Olej získaný ze semen konopí lisovaných za studena pro rozmanité využití, zejména pro příznivé ovlivnění kardiovaskulárního systému a obranného systému.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2949676 | Zbozi: 18135047

Popis produktu

Olej získaný ze semen konopí lisovaných za studena pro rozmanité využití, zejména pro příznivé ovlivnění kardiovaskulárního systému a obranného systému.

Účinné látky

Konopí seté, olej
Tocoferoli alfa

Užití

Konopný olej pomáhá při kontrole krevní hladiny cholesterolu a triglyceridů a blahodárně ovlivňuje kardiovaskulární systém. Působí příznivě na stav a funkci svalů a kloubů, podporuje imunitní systém, optimalizuje obranné reakce organismu. Pomáhá regulovat metabolické procesy glukózy u diabetiků. Pro svou výbornou chuť je velmi vhodný zejména pro studenou kuchyni a rovněž pro samostatné užívání. Vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem.

Dávkování

1— 2 polévkové lžíce (10 - 20 ml) za den.

Příznaky

Zhoršený průtok krve cévami, oslabený imunitní systém, ochablé svaly, narušená funkce kloubů.

Prevence

Při dlouhodobém užívání příznivě ovlivňuje stav srdce a cév, omezuje riziko poruch KVS.

Kontraindikace

Ojedinělá přecitlivělost na obsažené látky.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Za studena listovaný olej obsahuje pro tělo cenné aktivní látky: nenasycené mastné kyseliny omega-3 a omega6 ve vyváženém poměru, komplex fytosterolů, vitamíny
A,B,C,D a minerály draslík, vápník, železo a hořčík. Pro svou výbornou chuť je velmi vhodný na vaření či dušení, ale zejména pro studenou kuchyni a rovněž pro samostatné užívání.

Poznámka

100 % čistý, za studena listovaný konopný olej si v nezměněném stavu zachovává své hlavní nutriční složení a vyniká zejména vysokým obsahem biologicky aktivní látky - omega-3 nenasycené kyseliny -linolenové.

Složení

Konopí seté (Cannabis sativa) 100 % olej 99,5 ml (obsah kyseliny -linolenové 15 g/100 g), alfa-tokoferol 500 mg (vitamin E) ve 100 ml výrobku.
Údaje o firmě
Společnost Virde, s.r.o. je moderní a dynamická výrobně - obchodní společnost, která se specializuje na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a prostředků tzv. léčebné kosmetiky. Snaží se zlepšit kvalitu života poskytováním vysoce kvalitních výrobků, přednostně na přírodní bázi, které si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, aleiv
SR, Polsku a Maďarsku.

Příbalový léták