Isoflavone —30 kapslí

Doplněk stravy s izoflavony ze sójových bobů určený ženám v období klimakteria. Bez vedlejších účinků.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 9005333000636 | Zbozi: 18124541

Popis produktu

Doplněk stravy s izoflavony ze sójových bobů určený ženám v období klimakteria. Bez vedlejších účinků.

Užití

Preparát je vhodný pro ženy v období klimakteria a zejména je určen ženám, které jsou alergické na včelí produkty a nemohou proto užívat přípravek Sarapis nebo Sarapis Soja.
Doplněk stravy Isoflavone obsahuje sójové izoflavony.

Dávkování

Jednu kapsli denně zapít trochou tekutiny.

Příznaky

První příznaky se začínají objevovat většinou 6 až 7 let před poslední menstruací, která přichází v průměru mezi 49. a 51. rokem života ženy. Tyto potíže mohou dále přetrvávat i několik let. Zpočátku se období klimakteria projevuje mírnými výkyvy v délce menstruačního cyklu a změnami intenzity menstruačního krvácení. K tomu se brzy přidávají nepříjemné vnější příznaky — návaly horka a potu, bušení srdce, kolísání krevního tlaku, nervozita, změny nálad (spíše směrem k depresivitě a úzkosti), podrážděnost, poruchy spánku, občasné závratě, brnění v končetinách a mohou se vyskytnout i bolesti na hrudi.

Prevence

Zdravá životospráva, pestrá strava bohatá na vitaminy a stopové prvky, konzumace pokrmů ze sóji aj. Důležitá je přiměřená tělesná aktivita.

Kontraindikace

Doplněk stravy. Není určeno pro děti. Ukládat mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Vedlejší příznaky

Vedlejší účinky

Složení

Údaje o firmě
VEGALL Pharma s.r.o. je česká společnost s mnohaletou tradicí. Předmětem činnosti je distribuce doplňků stravy na bázi včelích produktů pro ženy a muže. A osvěta spojená s problematikou klimakteria a andropauzy.

Příbalový léták