Ibalgin Rapid—12 tablet

Humánní léčivý přípravek

Ibalgin Rapid je určen k symptomatické léčbě mírné až středně silné akutní bolesti různého původu, jako jsou např. bolesti hlavy, bolesti zubů, bolesti po extrakci zubů, bolesti svalů a bolestivá menstruace. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3610814 | Zbozi: 18138871

Popis produktu

Ibalgin Rapid je určen k symptomatické léčbě mírné až středně silné akutní bolesti různého původu, jako jsou např. bolesti hlavy, bolesti zubů, bolesti po extrakci zubů, bolesti svalů a bolestivá menstruace. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Ibuprofen lysinát

Užití

Přípravek Ibalgin Rapid obsahuje ibuprofen ve formě ibuprofen-lysinátu, který se snadno v těle rozkládá a účinná látka se dobře vstřebává do krevního řečiště, a tak se rychle dostane ke zdroji bolesti.

Dávkování

Dospělí a dospívající s hmotností od 40 kg (od 12 let věku) Počáteční dávka je 1 tableta přípravku Ibalgin Rapid (400 mg ibuprofenu), poté 1 tableta přípravku (400 mg ibuprofenu) každých 6 hodin podle potřeby. Dodržujte interval alespoň 6 hodin mezi dvěma dávkami a neužívejte více než 3 tablety přípravku Ibalgin Rapid (1 200 mg ibuprofenu) během 24 hodin, aniž byste se poradil(a) s lékařem.
Přípravek Ibalgin Rapid není vzhledem k velikosti jednotlivé dávky určen dětem do 40 kg (do 12 let věku).

Fakta

Přípravek Ibalgin Rapid je také určen k léčbě horečky.

Poznámka

Nepřekračujte doporučenou dávku nebo délku léčby.

Složení

Jedna potahovaná tableta obsahuje ibuprofenum 400 mg (což odpovídá ibuprofenum lysinicum 683,246 mg). Pomocné látky se známým účinkem: sodík. Jedna potahovaná tableta obsahuje 5,43 mg sodíku.

Příbalový léták