Humana kaše obilno-mléčná banánová od 4.měs.—250 g

Obilno-mléčná kaše. Obsahuje 13 vitamínů, železo a jód. Od ukončeného 4.měsíce. Chutné a sytivé pro malé i velké. Bez přídavku sacharózy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4031244750815 | Zbozi: 18112417

Popis produktu

Obilno-mléčná kaše. Obsahuje 13 vitamínů, železo a jód. Od ukončeného 4.měsíce.
Chutné a sytivé pro malé i velké. Bez přídavku sacharózy.

Užití

Instantní obilno-mléčná kaše banánová.
Jistota zdravého vývoje : Humana již přes 50 let představuje značku nejmodernější vždy vysoce kvalitní kojenecké výživy. Napomáhají nám k tomu naše zkušenosti s vlastním zpracováním mléka, se zacházením s touto cennou surovinou, a nadšení a znalosti našich pracovníků. Úkol zajistit zdravou optimální výživu Vašeho miláčka bereme současně jako odpovědnost i jako výzvu. Nikdy nepřestáváme zkoumat, vyvíjet, zkoušet a vše kontrolovat. Z lásky k dětem a proto, abyste Vy mohli mít klidný pocit bezpečí a jistoty. Svěříte-li výživu Vašeho miminka firmě Humana, budete mít za sebou jistotu dlouholetých zkušeností a současně moderních inovací na špičce současného vývoje.
Dětské kaše Humana se vyznačují mimo jiné: Širokou nabídkou unikátních příchutí a jemnou konzistencí. U většiny kaší výrobou bez přídavku sacharózy. U mléčných kaší přídavkem vápníku pro zdravý růst. Většina kaší je bezlepkových. Obsahem životně důležitých vitamínů, železa a jódu, které jsou nutné pro správný vývoj.
Dětské kaše Humana obsahují cenné živiny, jsou snadno stravitelné a chuť - ta je přímo vynikající. Přes den jako sytivé hlavní jídlo nebo svačina, večer před spaním jako záruka klidného spánku Vašeho děťátka - kaše Humana jsou prostě ideální pro každou příležitost.

Dávkování

Dle návodu uvedeného na obale.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Program dětských kaší Humana.
Vaše děťátko již při svém vývoji dokázalo udělat důležité pokroky.
Je nyní větší, aktivnější a pro svůj další růst nyní potřebuje více živin a energie.
Humana Vám proto nabízí široký výběr kaší, které mají vynikající unikátní příchutě a současně svým složením odpovídají věkově specifickým potřebám Vašeho dítěte.
Otevřený obal dobře uzavřete a spotřebujte do 3 týdnů. Skladujte v chladu a suchu při teplotě +5 až +25"C. Neskladujte v chladničce.

Poznámka

Obilno-mléčná kaše.
Obsahuje 13 vitamínů, železo a jód.
Od ukončeného 4.měsíce.
Chutné a sytivé pro malé i velké.
Bez přídavku sacharózy.Stačí přidat vodu.
Bez přídavku sacharózy,bezlepková. Kaše Humana se vyrábějí bez umělých konzervačních přísad a barviv (přesně tak, jak vyžaduje zákon).

Složení

Odtučněné mléko, nabobtnalé rýžové vločky, rostlinný tuk, maltodextrin, banánové vločky 11,1g, fruktóza, nabotnalá kukuřičná krupice, nabobtnalý škrob, glukóza, uhličitan vápenatý, směs vitamínů (vitamin C, niacín, vitamin E, kyselina pantothenová, vitamin
B6, vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, kyselina listová, vitamin K, biotin, vitamin D3), difosforečnan železitý, vanilin, jodid draselný.
Údaje o firmě
Wwww.markdistri.cz infoAmarkdistri.cz www.humana.de

Příbalový léták