HiPP kaše na dobrou noc BIO banán se suchary —500 g

BIO mléčnoobilná kaše na dobrou noc je určena pro zvláštní výživu kojenců od ukonč. 4. měsíce. Obsahuje věku odpovídající pokračovací mléčnou koj.výživu, omega-3 mast.kyseliny, lahodné ovoce, snadno stravitelné obiloviny, celozrnné obilné vločky.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2572809 | Zbozi: 18128568

Popis produktu

BIO mléčnoobilná kaše na dobrou noc je určena pro zvláštní výživu kojenců od ukoně. 4. měsíce. Obsahuje věku odpovídající pokračovací mléčnou koj.výživu, omega-3 mast.kyseliny, lahodné ovoce, snadno stravitelné obiloviny, celozrnné obilné vločky.

Užití

Mléčnoobilná kaše je ideální jako večeře v období přikrmování. Je vhodná jako doplněk k mateřskému mléku nebo jako doplněk pro počátek podávání mléčné stravy z láhve.

Dávkování

Pro děti od ukončeného 4. měsíce (175 g hotové kaše): 130 ml převařené pitné vody smícháme s 45 g kaše v prášku.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Složení

Ve 100 g kaše v prášku: pokračovací mléčná kojenecká výživa“ 42%, částečně demineralizovaná sušená syrovátka“, celozrnné obilné vločky 8%, krupice z tvrdé pšenice"*, sušené odstředěné mléko*, sušené banánové plátky“ 5%, suchary 3%, koncentrát jablečné šťávy“ s nízkým obsahem kyselin, koncentrát hruškové šťávy“, sušená syrovátka“, uhličitan vápenatý, vitamin B1, A, D. * z ekologického zemědělství - zemědělská produkce EU / mimo EU.

Příbalový léták