HiPP BIO Mléčná kaše na dobrou noc ovesnojablečná —450 g

BIO kaše na dobrou noc HiPP s celozrnnými obilnými vločkami a BIO mlékem. Ideální jako večeře – po dni plném zážitků, podpoří spokojený spánek vašeho miminka od ukončeného 7. měsíce. Neobsahuje přidaný cukr. Obsahuje lepek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3821494 | Zbozi: 18135779

Popis produktu

BIO kaše na dobrou noc HiPP s celozrnnými obilnými vločkami a BIO mlékem. Ideální jako večeře — po dni plném zážitků, podpoří spokojený spánek vašeho miminka od ukončeného 7. měsíce. Neobsahuje přidaný cukr. Obsahuje lepek.

Užití

BIO kaše na dobrou noc HiPP s celozrnnými obilnými vločkami a BIO mlékem. Ideální jako večeře — po dni plném zážitků, podpoří spokojený spánek vašeho miminka.
Neobsahuje přidaný cukr.
Kaše obsahuje pokračovací mléko odpovídající věku.
Pokračovací mléko obsahuje: - železo — pro tvorbu krve a vývoj kognitivních schopností - vápník 4 vitamin D — pro růst a vývoj kostí - jód — podporuje funkci štítné žlázy - zinek A vitamin C — pro obranyschopnost organismu - vitamin A — pro normální funkci imunitního systému - omega-3 (ALA = kyselina alfa-linolenová) — mastné kyseliny — důležité pro rozvoj mozku a nervových buněk - hodnotné celozrnné vločky a lahodné ovoce - snadno stravitelné obiloviny (obsahuje lepek) - BEZ geneticky modifikovaných surovin (dle Nařízení pro Ekologické zemědělství)
Pro Vaše dítě - BEZ přídavku cukru - BEZ přídavku aromat - BEZ přídavku barviv - BEZ přídavku konzervačních látek

Dávkování

Pro děti od ukončeného 7. měsíce (205 g hotové kaše): 155 ml převařené pitné vody smícháme se 50 g kaše v prášku.

Složení

Obilné vločky“ (celozrnná ovesná mouka*14 %, celozrmná pšeničná mouka*13 %, pšeničná krupice*8 %), mléčná syrovátka“, sušené odtučněné mléko*13 %, jablečné pyré“ 13 %, rostlinné oleje“ (palmový“, řepkový“, slunečnicový“, jablečný extrakt, uhličitan vápenatý, kys. L-askorbová, L-askorbyl pamitát (vitamín C), difosforečnan železitý,
DL-alpha tokoferyl acetát (vitamín E), thiamin/ tiamín hydrochlorid (vitamín B1), retinyl acetát (vitamín A), jodičnan draselný, cholekalciferol (vitamín D). Vztahuje se k sušenému stavu. Pozn.: Obsahuje lepek * z ekologického zemědělství, ekologická produkce mimo EU

Příbalový léták