Hedrin Protect & GO Spray—sprej 250 ml

Zdravotnický prostředek

Hedrin Protect & Go® je ochrana vlasů proti vším. Obsahuje novou složku ACTIVDIOL ®1%. Při pravidelném používání chrání vlasy proti vším. Vůně pomeranče a manga. Vhodné pro děti od 6 měsíců. Šetrný a příjemný k vlasům.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3023083 | Zbozi: 18114851

Popis produktu

Hedrin Protect 4 Go© je ochrana vlasů proti vším. Obsahuje novou složku ACTIVDIOL ©1%. Při pravidelném používání chrání vlasy proti vším. Vůně pomeranče a manga.
Vhodné pro děti od 6 měsíců. Šetrný a příjemný k vlasům.

Užití

Je tak snadné dostat vši. Nyní můžete snadno a účinně své děti od vší ochránit a zároveň budou vlasy vypadat zdravě. Tento ochranný přípravek, s klinicky prokázaným účinkem, zahubí vši dříve, než dojde k jejich rozmnožení. Jednoduše naneste přípravek na vlasy a nechte ho působit. Je to tak snadné. Přípravek Hedrin Protect 4 Go© používejte pravidelně po každém umytí vlasů, a to zejména tehdy, když se vši objeví ve vašem okolí. Nejčastěji se problém zavšivení objevuje po prázdninách kdy se děti vrací zpět do školy anebo při kolektivních hrách a hromadných společenských dětských aktivitách.
Vhodné pro děti od 6 měsíců.
Šetrný a příjemný k vlasům.
Ovocná vůně pomeranče a manga dodávají vlasům vůni svěžesti. Jednoduše aplikujte přípravek na vlasy pomocí sprejového dávkovače a nechte účinkovat.
Učinná klinicky prokázaná ochrana, když se vši objeví ve vlasech.

Dávkování

NÁVOD K POUŽITÍ
Aplikujte přípravek Hedrin Protect 4 Go© pravidelně po každém umytí vlasů (alespoň dvakrát týdně) jako součást normální hygieny vlasů.
Mokré vlasy: vlasy osušte ručníkem, přípravek pomocí spreje nastříkejte a včešte jej do vlasů.
Suché vlasy: jednoduše nastříkejte přípravek pomocí spreje na vlasy a včešte do vlasů.
Není potřeba přípravek smývat, jen vlasy vysušte fénem nebo je ponechte přirozeně uschnout. Buďte opatrní a nevstříkněte si přípravek do očí, obličeje a nevdechněte jej.

Kontraindikace

Nepoužívejte při přecitlivělosti na jakoukoliv složku přípravku. Pokud se objeví kožní vyrážka nebo jiné příznaky alergie, přestaňte výrobek používat a vyhledejte lékařskou pomoc. Neaplikujte na poraněnou pokožku. Pokud se přípravek náhodně dostane do očí, vypláchněte oči proudem vody.
Pokud podráždění přetrvává, vyhledejte lékaře.

Poznámka

UPOZORNENÍ: Hedrin Protect 4 Go Spray neobsahuje těkavé složky. Přesto dodržujte běžná bezpečnostní opatření; během aplikace mějte vlasy v dostatečné vzdálenosti od otevřeného ohně.

Složení

kyseliny, PEG-12 Dimethicone, carbomer, hydroxid sodný, vůně (obsahuje limonen), voda.
Údaje o firmě www.euromd.cz, infoeuromd.cz,

Příbalový léták