Hannasaki Ultraslim Mandarine—75 g

Směs Hannasaki Ultraslim Mandarine obsahuje polofermentovaný zelený čaj a přírodní kapslovaná aromata mandarinky a kardamonu. Vyvážená směs s maximálními účinky a zajímavou chutí.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3081180 | Zbozi: 18118766

Popis produktu

Směs Hannasaki Ultraslim Mandarine obsahuje polofermentovaný zelený čaj a přírodní kapslovaná aromata mandarinky a kardamonu. Vyvážená směs s maximálními účinky a zajímavou chutí.

Užití

Hannasaki Ultraslim Mandarine obsahuje kvalitní zelený polofermentovaný čaj — Pchu-er, zvaný též červený (podle barvy po vyluhování) Z hlediska zdraví je jedním z nejhodnotnějších čajů. Četné vědecké výzkumy potvrzují široké spektrum jeho účinnosti.
V dnešní době j jsou účinky tohoto čaje všeobecně známé. V tradiční čínské medicíně byl
Pchu-er velice ceněný a dlouho běžnému člověku nedostupný. Čaj je doplněn o přírodní aromata vyráběná patentovanou technologií z želatiny a sušeného ovocného nektaru z mandarinky a kardamonu (tzv. přírodní kapslovaná aromata). Přidané látky významným způsobem podporují účinky čaje a zároveň zlepšují chuť a aroma.
Učinky zeleného čaje na zdraví jsou všeobecně známé (dle nařízení EU):
Kontroluje tělesnou hmotnost, způsobuje přirozenou obranyschopnost, udržuje normální hladinu cholesterolu a glukózy v krvi, povzbuzuje fyzickou i psychickou stimulaci, působí na činnost srdce a oběhového systému, na stav kostí a pokožky, působí jako antioxidant a v neposlední řadě podporuje metabolismus, dentální zdraví, koncentraci i kvalitní spánek.

Dávkování

Čaj si připravíte běžným způsobem jako všechny naše ostatní čaje — cca polovinu čajové lžičky nasypete do hrnku a zalijte horkou vodou. Po chvíli zamícháte a pak již jen vychutnáváte čistou přírodní chuť a vůni.

Příbalový léták