Hami Mléčná kaše krupicová s vanilkovou příchutí—225 g

Hami obilno-mléčná kaše krupicová s příchutí vanilky. Potravina pro obilnou výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2729136 | Zbozi: 18129371

Popis produktu

Hami obilno-mléčná kaše krupicová s příchutí vanilky. Potravina pro obilnou výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce.

Užití

Hami obilno-mléčná kaše krupicová s příchutí vanilky. Směs vápníku a vitamínu D pro stavbu silných kostí, s kojeneckým mlékem pro spokojené bříško, bez konzervantů a barviv.

Dávkování

Návod na přípravu jedné porce:
Na talíř nebo do misky vlijte 130 ml převařené pitné vody pro kojence zchlazené na 50 - 60"C. Za stálého míchání (šlehání vidličkou) přidejte postupně 4,5 polévkové lžíce (50g) kaše Hami. Hustotu kaše můžete dle potreby upravit přidáním vody či prášku. Důkladně promíchejte a nechte chvíli ustát. Kaši podávejte dětem malou plastovou lžičkou.
Kaši připravujte vždy čerstvou. Důležité je důsledné dodržování návodu na přípravu.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě.
Po každém použití obal důkladně uzavřete!
Po otevření spotřebujte do 3-4 týdnů.

Složení

Kojenecká mléčná výživa 42,7% [sušená demineralizovaná syrovátka (z mléka), sušené odtučněné mléko, rostlinný tuk (obsahuje emulgátor sójový lecitin), uhličitan vápenatý, směs vitamínů (vit. C, niacin, D-pantothenát vápenatý, vit. E, B1, A, B6, kyselina pteroylmonoglutamová /kyselina listová/, vit. K1, D3, biotin, vit. B12), difosforečnan železitý, síran zinečnatý, síran měďnatý, jodid draselný], pšeničná krupice, cukr, sušené odtučněné mléko, sušená demineralizovaná syrovátka (z mléka), maltodextrin, skořice 0,4%, aroma (vanilin).
Obsahuje lepek. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Příbalový léták