Hami 0+—600 g

Počáteční mléčná kojenecká výživa v prášku. Počáteční kojenecké mléko Hami je určené pro miminka již od narození až do 6 měsíců věku, nemohou-li být kojena.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4532884 | Zbozi: 18137277

Popis produktu

Počáteční mléčná kojenecká výživa v prášku. Počáteční kojenecké mléko Hami je určené pro miminka již od narození až do 6 měsíců věku, nemohou-li být kojena.

Užití

Počáteční kojenecké mléko Hami je určené pro miminka již od narození až do 6 měsíců věku. Mléko obsahuje omega 3 mastnou kyselinu DHA* a pouze laktózu“*. *Obsahuje DHA (jak požadují právní předpisy pro veškerou kojenecku výživu). ** Laktóza je jediným zdrojem cukru.
DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Kojení je nejlepší způsob výživy kojenců. Hami 0+ počáteční mléko by mělo být používáno na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. Výrobek je určený pro výživu kojenců od narození, nemohou-li být kojeni. Je vhodný pro výživu kojenců během prvních měsíců života až do doby zavedení vhodných příkrmů. Pro zdraví kojenců je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení.
Připravenou stravu spotřebujte do 2 hodin, pak zlikvidujte. Neohřívejte v mikrovlnné troubě, hrozí opaření dítěte. Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného. Dohlédněte na hygienu ústní dutiny v období růstu prvních zoubků, především před spaním.

Dávkování

Věk dítěte: 0.-1. uk. měsíc / Min. počet doporučených dávek na den: 6x100 ml mléka
Věk dítěte: 1.-2. uk. měsíc / Min. počet doporučených dávek na den: 6x133 ml mléka
Věk dítěte: 2.-3. uk. měsíc / Min. počet doporučených dávek na den: 5x166 ml mléka
Věk dítěte: 4.-5. uk. měsíc / Min. počet doporučených dávek na den: 5x200 ml mléka
Věk dítěte: 6. uk. měsíc / Min. počet doporučených dávek na den: 5x233 ml mléka
Příprava jedné dávky mléka Voda Počet odměrek 100 ml 90 m3 133 ml 120 ml 4 166 ml 150 ml 5 200 ml 180 ml 6 233 ml 210 ml7 100 ml Hami 0+ = 276 kJ (66 kcal). 1 zarovnaná odměrka = 4,6 g sušeného přípravku.
Používejte pouze originální odměrku.
Přesné množství mléka pro vaše děťátko vám poradí pediatr.
Návod na přípravu výživy 1. Umyjte si ruce a vysterilizujte všechno používané nádobí. Převařte pitnou vodu určenou pro kojence. Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40“ C. 2. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka) vlijte do vysterilizované láhve.
Nepoužívejte opakovaně převařenou vodu. 3. Do láhve s vodou přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka). Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v odměrce nestlačujte, prášek v ní zarovnejte pomocí ploché části nože. Příliš velké odchylky od doporučených dávek mohou mít škodlivé následky. Uzavřete lahev a krátce ji důkladně protřepejte ve svislé poloze, abyste předešli tvorbě hrudek. Sejměte víčko a nahraďte jej sterilní savičkou. 4. Ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a podávejte.

Fakta

Uchovávání:
Po každém použití obal pečlivě uzavřete. Uchovávejte na suchém a chladném místě (ne v ledničce). Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku. Spotřebujte do 1 měsíce od otevření.
Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte na suchém a chladném místě (max. do 25 *C, ne v ledničce).

Složení

Údaje o firmě
Nutricia a.s.
V parku 2294/2 148 00 Praha 4 - Chodov www.klubmaminek.cz infoaAklubmaminek.cz
Bezplatná infolinka Po-Pá (8:30-16:00): 800 500 700

Příbalový léták