Halter bonbóny Pomeranč s čokoládou—36 g

Bonbóny s přírodním sladidlem Isomalt. Kombinace chutí pomeranče a čokolády. Uvnitř bonbónu je prvotřídní švýcarská čokoláda. Obsahuje hořkou čokoládu bez cukru 20%. Energie na 100g: 1200kJ/289kcal.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2679232 | Zbozi: 18120626

Popis produktu

Bonbóny s přírodním sladidlem Isomalt. Kombinace chutí pomeranče a čokolády. Uvnitř bonbónu je prvotřídní švýcarská čokoláda. Obsahuje hořkou čokoládu bez cukru 20%.
Energie na 100g: 1200kJ/289kcal.

Užití

Mlsejte zdravěji!!! Tradiční švýcarské bobony Halter Bonbons jsou vyrobené z čistě přírodních surovin a obsahují kvalitní přírodní sladidlo Isomalt, které neškodí zubům.
Bonbony jsou tak vhodné jak pro diabetiky, tak i pro všechny ty, kteří si chtějí udržet štíhlou linii. Zajímavá kombinace věrné chuti šťavnatého pomeranče s prvotřídní švýcarskou čokoládou uvnitř bonbonu. Obsah balení je 36 g.

Dávkování

Bez omezení, při nadměrné konzumaci může být mírně projímavé.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Při nadměrné konzumaci může být mírně projímavé.

Složení

Isomalt, hořká čokoláda bez cukru 20% (kakaová hmota, sladidlo (maltitol), kakaové máslo, emulgátor (slunečnicový lecitin), přírodní příchuť), kyselina jablečná, koncentrát z pomeranče, příchuť, barviva, sladidla (acesulfam K, neohesperidin). Nutriční hodnoty na 100g: energie 1200kJ/289kcal, protein 1g, sacharidy 86g, z toho cukry 0,5g a polyoly 85g, tuky 8g, z toho bg nasycených mastných kyselin, cholesterol Omg, vláknina 2g, sodík 0g.
Může obsahovat stopové prvky ořechů, lískových ořechů, mandlí, mléka (laktózy), sojového lecitinu.

Příbalový léták