Halter bonbóny Máta s čokoládou—36 g

Bonbóny s přírodním sladidlem Isomalt. Podmanivá kombinace chutí máty a čokolády. Uvnitř bonbónu je prvotřídní švýcarská čokoláda. Obsahuje hořkou čokoládu bez cukru 25%. Energie na 100g: 1270kJ/306kcal.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2454933 | Zbozi: 18110320

Popis produktu

Bonbóny s přírodním sladidlem Isomalt. Podmanivá kombinace chutí máty a čokolády.
Uvnitř bonbónu je prvotřídní švýcarská čokoláda. Obsahuje hořkou čokoládu bez cukru 25%. Energie na 100g: 1270kJ/306kcal.

Užití

Mlsejte zdravěji!!! Tradiční švýcarské bobony Halter Bonbons jsou vyrobené z čistě přírodních surovin a obsahují kvalitní přírodní sladidlo Isomalt, které neškodí zubům.
Bonbony jsou tak vhodné jak pro diabetiky, tak i pro všechny ty, kteří si chtějí udržet štíhlou linii. Netradiční kombinace chutí svěží máty a prvotřídní švýcarské čokolády.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1270kJ/306kcal, protein 1,5g, sacharidy 83g, z toho cukry Og a polyoly 83g, tuky 11g, z toho 7g nasycených mastných kyselin, cholesterol
Omg, vláknina 2,5g, sodík Og.

Dávkování

Bez omezení, při nadměrné konzumaci může být mírně projímavé.

Kontraindikace

Nekonzumujte při přecitlivělosti na některou složku výrobku.

Vedlejší příznaky

Může obsahovat stopové prvky ořechů, lískových ořechů, mandlí, mléka (laktózy), sojového lecitinu. Při nadměrné konzumaci může být mírně projímavé.

Složení

Isomalt, hořká čokoláda bez cukru 25% (kakaová hmota, sladidlo (maltitol), kakaové máslo, emulgátor (slunečnicový lecitin), vanilka), xylitol, kyselina jablečná, mátový olej, mentol, sladidla (acesulfam K, neohesperidin), přírodní barviva.

Příbalový léták