Guareta EasySlim s příchutí kakaa—14 tablet

Doplněk stravy k doplnění denního příjmu vlákniny. K zlepšení činnosti střevní flóry a trávení. K udržování tělesné hmotnosti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594033650988 | Zbozi: 18119466

Popis produktu

Doplněk stravy k doplnění denního příjmu vlákniny. K zlepšení činnosti střevní flóry a trávení. K udržování tělesné hmotnosti.

Užití

Tableta obsahuje vyváženou směs dietních vláknin různých vlastností a fyziologických účinků včetně prebiotických k snadnému použití.
Od pravidelného užívání této směsi dietních vláknin v doporučeném dávkování je možné očekávat tyto fyziologické účinky: - Udržování fyziologické rovnováhy v trávicím traktu. - Snížení počtu hnilobných bakterií v GIT. - Kontrola střevní pasáže (příznivé ovlivnění průjmu či zácpy). - Zlepšení snášenlivosti kravského mléka a některých potravin. - Regulace cholesterolu v krvi a snížení postprandiální glykémie. - Protinádorová aktivita a snížení rizika rakoviny tlustého střeva. - Nepřímá stimulace imunity. - Vliv na vstřebávání minerálů (stimulace vstřebávání vápníku a hořčíku). - Zvýšení pocitu sytosti a regulace vstřebávání sacharidů a tuků. - Výživa tlustého střeva.

Dávkování

Dospělí 1 až 2 tablety denně nechat rozplynout v ústech. Děti od tří let 1 tabletu denně.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Příbalový léták