Grešík Urologický čaj—20x1,5g

Obsažené byliny mají příznivý vliv na močové cesty. Není vhodné pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy a pro osoby s poruchou jater a ledvin.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595122315009 | Zbozi: 18126003

Popis produktu

Obsažené byliny mají příznivý vliv na močové cesty. Není vhodné pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy a pro osoby s poruchou jater a ledvin.

Užití

Obsažené byliny mají příznivý vliv na močové cesty.

Dávkování

Pije se 2 x denně. Bez přerušení lze užívat 1 týden, pak je nutné udělat 1 týden přestávku.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Složení

Brusinka list, medvědice list, průtržník nať, bez černý květ, jehlice kořen, přeslička nať, rdesno ptačí nať, trubkovec osinatý list, bříza list.
Údaje o firmě
Firma Valdemar Grešík - Natura vznikla v roce 1990 a dnes patří mezi přední české výrobce bylinných čajů, ovocných čajů, koření, kapek a mastí z léčivých bylin, potravinových doplňků. Jsme registrovaným distributorem léčiv a držitelem certifikátu řízení jakosti ISO 9001. Jsme registrovaným držitelem národní značky kvality KLASA na vybrané bylinné čaje. Většina používaných léčivých bylin pochází z Česka. Veškeré suroviny jsou pečlivě kontrolovány. Disponujeme vlastní mikrobiologickou a analytickou laboratoří. Výroba je realizována v moderních výrobních halách s vysokým hygienickým standardem. Většina používaných léčivých bylin pochází z Česka. Veškeré suroviny jsou pečlivě kontrolovány. Disponujeme vlastní mikrobiologickou a analytickou laboratoří.
Výroba je realizována v moderních výrobních halách s vysokým hygienickým standardem.

Příbalový léták