Gemioptal HERBAL—60 tobolek

Přípravku Gemioptal HERBAL v klinické praxi doporučujeme k řešení problémů: suché oko – syndrom suchého oka po operaci katarakty nebo lasik, chronicky podrážděné oči; sklivcové zákalky; počínající presbyopie.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3321362 | Zbozi: 18128741

Popis produktu

Přípravku Gemioptal HERBAL v klinické praxi doporučujeme k řešení problémů: suché oko — syndrom suchého oka po operaci katarakty nebo lasik, chronicky podrážděné oči; sklivcové zákalky; počínající presbyopie.

Užití

V klinické praxi Gemioptal HERBAL doporučujeme nejčastěji lidem s podrážděnýma očima z důvodu nedostatku slz, nebo jejich snížené kvality. U sklivcových zákalů a počínající presbyopie.
Přípravek bez přidaného cukru - vhodné i pro diabetiky.

Dávkování

Dospělí 1 kapsle denně, zapít dostatečným množstvím tekutin. Doporučuje se užívat dlouhodobě. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Příznaky

Hlavní indikace přípravku Gemioptal HERBAL: 1. suché oko — syndrom suchého oka po operaci katarakty nebo lasik, chronicky podrážděné oči 2. sklivcové zákalky 3. počínající presbyopie

Prevence

Gemioptal HERBAL je směsí bylin založených na staré čínské receptuře, která byla modifikována a doplněna pro moderní použití a hlavně pro léčbu SUCHEHO OKA a pomáhá vstřebávání sklivcových zákalků. Lidé s počínající presbyopií si často chválí zlepšení vidění na blízko při užívání HERBALu

Kontraindikace

Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Vedlejší příznaky

Vedlejší účinky

Složení

Angelicae Sinensis, Flos Chrysanthemi, Radix Rehmanniae Prep., Fructus Viticis,
Rhizoma Chuanxiong, Flos Buddleiae, Radix Paeoniae Alba, Fructus Tribuli 40%, Fructus
Lycii, Radix Polygoni Multiflori, Semen Cuscutae, Fructus Jujubae, Fructus Ligustri Lucidi,
Semen Custutae, Fructus Jujubae, Fructus Ligustri Lucidi, Vaccinium myrtillus, protispékavá látka stearan zinečnatý, Turmerix 95% kurkumin.
Údaje o firmě
Oční klinika Gemini rozvíjí dlouholetou tradici zlínské oční chirurgie. Naším cílem je nejvyšší možná kvalita vašeho vidění. Zdravotní péče je výsledkem spolupráce a osobního přístupu týmu zdravotníků, vedeného renomovanými lékaři a pracujícího se špičkovou technikou. V čele týmu specialistů stojí prim. MUDr. Pavel Stodůlka, Ph.D., oční chirurg s dlouholetou praxí a vysokým renomé v ČR iv zahraničí. Je znám svým přínosem pro oční medicínu řadou unikátních očních operací, které provedl v mnoha případech jako první v ČR nebo i ve světě. Najdete nás také v Praze, Brně, Ostravě,
Českých Budějovicích a ve Vídni. www.gemini.cz, 810 999 999

Příbalový léták