Fresubin 2 kcal Drink Neutral—4x200 ml

Humánní léčivý přípravek

Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutričně kompletní vysokokalorická výživa bohatá na bílkovinu určená k popíjení. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2525476 | Zbozi: 18126429

Popis produktu

Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutričně kompletní vysokokalorická výživa bohatá na bílkovinu určená k popíjení. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Nutričně kompletní výživa pro speciální onemocnění určená k popíjení. Výživa určená k dietnímu postupu pro pacienty s vysokou potřebou bílkovin a energie.

Dávkování

Při doplňkové výživě 1-2 lahvičky /den. Při plné výživě 4-5 lahviček/den. Pijte pomalu.

Kontraindikace

Nepodávat dětem mladším 1 roku.

Poznámka

Podávat na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. K celkové nebo doplňkové výživě, dbát na adekvátní přísun tekutin. Nepodávat dětem mladším 1 rok. Obsahuje 0,52 mg kofeinu/100 ml. Před použitím dobře promíchat. Nejlépe chutná vychlazený.

Složení

Voda, glukózový sirup, mléčné bílkoviny, rostlinné oleje, sacharóza, ochucovadla, maltodextrin, emulgátory (sójový lecithin, E471), regulátor kyselosti (E507), vitamíny, minerály, stopové prvky a ost. živné látky.
Údaje o firmě
Fresenius Kabi je společnost s vedoucím postavením v oblasti infuzní terapie a klinické výživy v Evropě a řadě zemí Latinské Ameriky a Asie. Také vyvíjí aktivity na poli transfuzních technologií, systémů pro zpracování krve, krevních vaků a filtrů. Výrobkové portfolio společnosti Fresenius Kabi obsahuje léčiva, konkrétně výrobky infuzní terapie a klinické výživy a současně nabízí příslušný zdravotnický materiál k jejich aplikaci. Tímto vysoce kvalitním a komplexním portfoliem je zajištěno pokrytí veškerých potřeb v oblasti infúzní terapie a klinické výživy z jednoho zdroje.
Infuzní terapie
Jádrem našich výrobkových řad jsou infuzní roztoky pro tekutinovou náhradu, objemovou náhradu, léky pro intravenózní podání včetně zdravotnických prostředků pro jejich aplikaci, systémy pump a infuzní dávkovače.
Klinická výživa
Fresenius Kabi je jedinou nadnárodní společností poskytující jak infuzní roztoky pro parenterální výživu (výživa do žíly) tak dále pak výrobky enterální výživy (prostřednictvím gastro-intestinálního traktu) a příslušný zdravotnický materiál pro jejich aplikaci. Výrobky klinické výživy jsou potřebné při pobytu v nemocnici i v domácí péči..
Parenterální výživa obchází gastrointestinální trakt
Parenterální výživa je podávaná intravenózně a enterální výživa je podávaná sondou přímo do gastrointestinálního traktu nebo formou popíjení.
Entrální výživa používá gastrointestinální trakt
Obě formy podávání výživy (parenterální a enterální) pomáhají pacientům, kteří nemohou přijímat potravu vůbec nebo přijímají v nedostatečném množství. Jedná se především o pacienty na jednotkách intenzivní péče nebo chronicky nemocné pacienty ohrožené malnutricí nebo v malnutrici. www.fresenius-kabi.cz

Příbalový léták