Fagron Magnesium 500+ B6—100 tablet

Vhodný při únavě, stresu a nervovém vypětí - napomáhá udržovat normální svalovou kontrakci - má příznivý vliv na správnou funkci imunitního systému. SpihandMAX gel 50 ml – rychlá a účinná dezinfekce rukou ZDARMA.

Cena vč. DPH
160 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8590724327450 | Zbozi: 18109292

Popis produktu

Vhodný při únavě, stresu a nervovém vypětí - napomáhá udržovat normální svalovou kontrakci - má příznivý vliv na správnou funkci imunitního systému. SpihandMAX gel 50 ml — rychlá a účinná dezinfekce rukou ZDARMA.

Účinné látky

Magnesia lactica

Užití

Hořčík (magnesium) přispívá k normální psychické činnosti, ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální činnosti svalů, k udržení normálního stavu kostí a zubů, k normálnímu energetickému metabolismu a k normální syntéze bílkovin. Hořčík se podílí na procesu dělení buněk.
Vitamin B6 přispívá k normální psychické činnosti, ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální funkci imunitního systému, k normální činnosti nervové soustavy, k normálnímu energetickému metabolismu, k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu, k normální tvorbě červených krvinek a k regulaci hormonální aktivity.

Dávkování

Děti 3-6 let 1 tabletu denně, děti 7-12 let 2 tablety denně, dospělí 1-6 tablet denně, zapít vodou. Celkovou denní dávku je vhodné rozložit do několika dílčích dávek. Tabletu je možné před spolknutím rozlomit nebo rozkousnout. Doporučené dávkování není vhodné překračovat.
Nevhodné pro děti do 3 let. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Prevence

Únava, stres, nervové vypětí, křeče.

Fakta

Skladovat při pokojové teplotě do 25"C, uchovávat v suchu a temnu v dobře uzavřených obalech. Chránit před přímým slunečním zářením.

Složení

Mléčnan hořečnatý dihydrát 500 mg, pyridoxin hydrochlorid 2 mg, plnidla: mikrokrystalická celulóza, manitol, protispékavé látky: mono a diglyceridy mastných kyselin, stearan hořečnatý. Přípravek neobsahuje cukr (sacharóza), mléčný cukr (laktóza). Obsahuje vitamíny a minerální látky. Neobsahuje konzervační látky.
Údaje o firmě www.fagron.cz

Příbalový léták