EVELINE LactiMED 3v1 osvěžující intimní gel—250 ml

Ochranná inovativní technologie Care Expert obnovuje fyziologické pH intimních partií, zklidňuje podráždění a zajišťuje výjimečný pocit svěžesti a pohodlí! Spec. vyvinutý pro každodenní hygienu intimních partií pro dívky a mladé ženy s citlivou pokožkou.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3016160 | Zbozi: 18117297

Popis produktu

Ochranná inovativní technologie Care Expert obnovuje fyziologické pH intimních partií, zklidňuje podráždění a zajišťuje výjimečný pocit svěžesti a pohodlí! Spec. vyvinutý pro každodenní hygienu intimních partií pro dívky a mladé ženy s citlivou pokožkou.

Účinné látky

kyselina mléčná
D-panthenol

Užití

Ochranná inovativní technologie Care Expert ""“.
Osvěžující ochranný gel pro intimní hygienu 3v1 - jemně čistí a osvěžuje - zklidňuje a hydratuje - zabraňuje podráždění.
OBSAHUJE kyselinu mléčnou - fyziologické pH - Vyvinuto ve spolupráci s gynekologem.
Intimní gel LactaMED "“ s prebiotiky a probiotiky je speciálně vyvinutý pro každodenní péči a hygienu intimních partií pro dívky a mladé ženy, s citlivou, alergickou a k podráždění náchylnou pokožkou. Inovativní receptura bohatá na pokročilé účinné látky, působí v synergii s kyselinou mléčnou a Ecoskin © jedinečným komplexem synergicky působících probiotik a prebiotik, snižuje riziko infekcí a zánětů. Dokonale zklidňuje podráždění a zarudnutí. Učinně neutralizuje nepříjemné zápachy, zajistí pocit svěžesti, čistoty a pohodlí po celý den. Vytvoří přirozenou mikroflóru intimních partií, stimuluje růst prospěšné bakteriální flóry, která zabraňuje růstu patogenních mikroorganismů. Gel velmi šetrně myje intimní oblasti, aniž by to ovlivnilo přírodní hydrolipidovou bariéru.
Ecoskin © - komplex přírodních, synergicky působících probiotik a prebiotik, zajišťuje komplexní péči a hygienu intimních partií. Obnovuje fyziologickou hodnotu pH tím, že produkuje kyselinu mléčnou. Obnovuje přirozenou imunologickou rovnováhu pokožky.
Okamžitě a dlouhodobě posiluje mikrobiologickou, fyzikální a biologickou ochrannou bariéry intimních partií pokožky, zabraňuje růstu patogenních mikroorganismů.
Kyselina mléčná, přírodní látka ženských intimních partií, udržuje kyselost intimních partií na správné úrovní a podporuje přirozené tělesné obranné mechanismy proti podráždění, bakteriálním a mykotickým infekcím. Neutralizuje nepříjemný zápach, snižuje pocit nepohodlí.
Přírodní betain intenzivně hydratuje a chrání sliznice membrány proti nadměrnému vysoušení. Obnovuje hydrolipidovou rovnováhu pokožky.
Výtažky z dubové kůry bohaté na flavonoidy účinně zklidňuje drobné záněty, podráždění a oděrky sliznice. Posiluje přirozený ochranný systém sliznice a urychluje regeneraci mikro zranění. Má antibakteriální, antimykotické a protizánětlivé účinky.
Výtažky z heřmánku a D - panthenol dokonale zklidňují podráždění, způsobené mimo jiné také vysoušením tradičních mýdel. Zbavuje svědění a pálení. Dokonale obnovuje Váš komfort.

Indikace

pro dívky a mladé ženy, kdykoli budou potřebovat. Doporučujeme zejména při pocitu nepohodlí způsobené nerovnováhou v kyselosti intimních partií zejména: během menstruace, po fyzické námaze, při léčbě antibiotiky a antikoncepce, před a po použití plaveckého bazénu nebo sauny.

Dávkování

Aplikujte na intimní partie, následně pečlivě opláchněte.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Příbalový léták