Eucerin Sensitive Protect Dětské mléko—S mikropigmenty SPF30, 150 ml

Dětské mléko na opalování s ochrannými mikropigmenty chrání citlivou pokožku dětí před poškozením vlivem slunečního záření. 100% minerální filtry, bez parfemace, extra voděodolné. Vhodné pro děti starší než 3 měsíce.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3778173 | Zbozi: 18134152

Popis produktu

Dětské mléko na opalování s ochrannými mikropigmenty chrání citlivou pokožku dětí před poškozením vlivem slunečního záření. 100% minerální filtry, bez parfemace, extra voděodolné. Vhodné pro děti starší než 3 měsíce.

Užití

Eucerin© inovace ve sluneční ochraně: širokospektrální a fotostabilní systém minerálních filtrů je založen na mikropigmentech, které odrážejí UV paprsky přímo od povrchu pokožky. Antioxidant kyselina glycyrrhetinová stimuluje pokožce vlastní reparační mechanismy proti poškození DNA.
Dětské mléko na opalování s ochrannými mikropigmenty sensitive protect SPF30: - Pomáchá chránit před spálením a snižuje riziko chronického poškození pokožky v důsledku slunečního záření. - Zklidňuje citlivou pokožku dětí. - Neobsahuje chemické filtry. - Bez parfemace, extra voděodolné.
Klinické a dermatologické studie potvrzují velmi dobnou kožní snášenlivost u citlivé dětské pokožky.

Dávkování

Před použitím protřepat. Aplikujte na pokožku v dostatečném množství nejlépe 30 minut před sluněním (doporučené množství na celé tělo dospělé osoby je 6 plných kávových
Ižiček; varování: snížení tohoto množství prostředku podstatně snižuje stupeň ochrany).
Vyhněte se vdechnutí a kontaktu s očima. množství prostředku podstatně snižuje stupeň ochrany). Vyhněte se vdechnutí a kontaktu s očima. Vynechejte oblast okolo očí.
Nechte důkladně vstřebat - může zanechat žluté skvrny na oblečení. K udržení ochrany aplikaci opakujte, zejména při pocení, po koupání nebo osušení ručníkem. Ani prostředky s vysokým SPF neposkytují 100% ochranu před UV paprsky.

Fakta

Vyvarujte se nadměrného působení přímého poledního slunce. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření. Nadměrná sluneční expozice představuje vážné zdravotní riziko. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunci.
Chraňte se před sluncem oblečením, pokrývkou hlavy a slunečními brýlemi.
Údaje o firmě
Odborné poradenství na tel.č.: +420 466 029 444
Wwww.eucerin.cz

Příbalový léták