Elmex Sensitive Extra Soft zubní kartáček

Zubní kartáček vyvinut speciálně pro jemné čištění obnažených zubních krčků a nadměrně citlivých zubů. Speciální vlákna ve tvaru X čistí i mezizubní prostory, které jsou obzvláště náchylné k tvorbě zubního kazu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7610108043712 | Zbozi: 18141312

Popis produktu

Zubní kartáček vyvinut speciálně pro jemné čištění obnažených zubních krčků a nadměrně citlivých zubů. Speciální vlákna ve tvaru X čistí i mezizubní prostory, které jsou obzvláště náchylné k tvorbě zubního kazu.

Účinné látky

Kónická struktura vláken.

Užití

Zubní kartáček elmex sensitive extra soft je speciálně vyvinutý pro jemné ale účinné čištění odhalených zubních krčků či přecitlivělých zubů. Podporuje použití Stillmanovy techniky čištění, kterou zubní lékaři doporučují pacientům s odhalenými zubními krčky.

Dávkování

2x denně naneste na zubní kartáček elmex sensitive extra soft zubní pastu elmex sensitive. Doporučujeme péči doplnit o použití ústní vody elmex sensitive.

Příznaky

Nejsou známy.

Prevence

zubního kazu zabránit nebo kazivost chrupu snížit. Hygiena dutiny ústní: jejím základem je odstraňování zubního plaku, nejčastěji mechanickými prostředky.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Vyvinuto švýcarskými specialisty. Doporučeno použít v kombinaci se zubní pastou elmex sensitive a péči doplnit použitím ústní vody elmex sensitive.

Poznámka

Ergonomicky tvarovaná rukojeť zajišťuje jistou manipulaci se zubním kartáčkem. Kartáček podporuje Stillmanovu techniku čištění zubů, kterou zubí lékaři doporučují pacientům s odhalenými zubními krčky.

Složení

až 52 kónických vláken. Tvrdost plochy vláken je 3,6 cN/mm2. Rukojeť je složena z: *
Polypropylen (složka rukojeti, bílá) + TPE (tvrdost 35; složka rukojeti, zelená) + TPE (tvrdost 35; opěrka pro palec)
Údaje o firmě
Historie společnosti sahá až do roku 1638 — založení lékárny Goldene Apotheke Basel=
GABA — odsud název GABA. Společnost GABA má vedoucí postavení ve Svýcarsku,
Německu a Rakousku. Účinky přípravků GABA jsou ověřeny ve více než 500 nezávislých studich po celém světě. Společnost GABA vyvinula jedinečnou složku aminfluoridů — účinější způsob prevence zubního kazu (jedinečný mechanismus působení aminfluoridů — fluoridový iont je navázán k aminu organické mastné kyseliny s dlouhým řetězcem, což se projevuje ve vysoké povrchové aktivitě. Aminfluoridy se tak rychle rozptýlí v ústní dutině a jejich vynikající přilnavost zajišťuje pokrytí povrchu zubů homogenní molekulární vrstvou). Společnost GABA rovněž vyvinula inovativní prvky v oblasti mechanické kontroly plaku: - konický tvar vláken (průměr vláken se zužuje z 0,18 mm u základny až o 0,05 mm u špičky — vlákna uzpůsobeny pro podrážděné dásně) - inovativní trojúhelníkový profil u mezizubních kartáčků — profil kartáčků odpovídá tvaru mezizubních prostor.

Příbalový léták