Elmex Junior zubní kartáček

Zubní kartáček elmex Junior je určen pro péči o nový stálý chrup pro děti ve věku 6-12let. Kartáček obsahuje jemná vlákna do tvaru X umožňující přístup i do těžce přístupných míst.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7610108043583 | Zbozi: 18123498

Popis produktu

Zubní kartáček elmex Junior je určen pro péči o nový stálý chrup pro děti ve věku 6-12let. Kartáček obsahuje jemná vlákna do tvaru X umožňující přístup i do těžce přístupných míst.

Užití

Učinná prevence proti zubnímu kazu pro nový stálý chrup u dětí od 6 do 12 let. Prevencí zubního kazu rozumíme souhrn veškerých činností a návyků, kterými můžeme vzniku zubního kazu zabránit nebo kazivosti chrupu snížit. Hygiena dutiny ústní spočívá v pravidelném odstraňování zubního plaku.

Dávkování

2x denně naneste elmex Junior zubní pastu na elmex Junior zubní kartáček.

Příznaky

Nejsou známy.

Prevence

Ochrana proti vzniku zubního kazu. Kartáček obsahuje jemná vlákna do tvaru X umožňující přístup i do těžce přístupných míst.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Zubní kartáček elmex Junior byl vyvinut švýcarskými specialisty pro děti ve věku od 6 do 12 let. Má konický tvar vláken. Průměr vláken se zužuje z 0,18 mm u základny až o 0,05 mm u špičky. Jemná vlákna do tvaru X jsou uzpůsobena pro podrážděné dásně.
Inovativní trojúhelníkový profil u mezizubních kartáčků. Profil kartáčků odpovídá tvaru mezizubních prostor. Má argonometricky tvarovanou rukojeť, menší hlavu. Doporučujeme používat spolu s dětskou zubní pastu elmex Junior.

Poznámka

Historie společnosti sahá až do roku 1638, kdy byla založena lékárna Goldene Apotheke
Basel. Odsud název GABA. Společnost GABA má vedoucí postavení ve Švýcarsku,
Německu a Rakousku. Účinky přípravků GABA jsou ověřeny ve více než 500 nezávislých studiích po celém světě. Společnost GABA vyvinula jedinečnou složku aminfluoridů. Učinnější způsob prevence zubního kazu spočívá to tom, že fluoridový iont je navázán k aminu organické mastné kyseliny s dlouhým řetězcem, což se projevuje ve vysoké povrchové aktivitě. Aminfluoridy se tak rychle rozptýlí v ústní dutině a jejich vynikající přilnavost zajišťuje pokrytí povrchu zubů homogenní molekulární vrstvou.
Společnost GABA rovněž vyvinula inovativní prvky v oblasti mechanické kontroly plaku.
Konický tvar vláken, vákna uzpůsobeny pro podrážděné dásně, inovativní trojúhelníkový profil u mezizubních kartáčků, kde profil kartáčků odpovídá tvaru mezizubních prostor.

Složení

Konický tvar vláken, jemná vlákna do tvaru X, argonometricky tvarovaná rukojeť, menší hlava.
Údaje o firmě
Wwww.elmex.cz

Příbalový léták