Ekomedica Červený jetel Výtažek z natě—500 ml

Červený jetel EkoMedica je získáván z květů jetele červeného nejmodernějším způsobem výroby. Produkt je stabilizován pouze pasterizací, neobsahuje chemické konzervanty.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3413565 | Zbozi: 18123279

Popis produktu

Červený jetel EkoMedica je získáván z květů jetele červeného nejmodemějším způsobem výroby. Produkt je stabilizován pouze pasterizací, neobsahuje chemické konzervanty.

Účinné látky

Jetel červený květ

Užití

Jetel červený je prospěšný pro kardiovaskulární systém, příznivě ovlivňuje srdeční funkci, zvyšuje pevnost cévních stěn, pomáhá udržovat normální krevní tlak. Posiluje pevnost kostí. Zklidňuje průběh menopauzy a usnadňuje ženám překonávat její nepříjemné projevy, jako jsou návaly horka, pocení, neklid a podrážděnost.

Dávkování

25 ml 2 x denně, minimálně 30 minut před jídlem.

Příznaky

Zvýšený krevní tlak, slabé a křehké cévní stěny, snížená pevnost kostí, osteoporóza, nadměrně se projevující průvodní příznaky menopauzy (návaly horka, nadměrné pocení, nervová labilita).

Kontraindikace

Případná individuální nesnášenlivost přípravku.

Fakta

Barva, vůně i chuť šťávy se může v různých šaržích výrobku měnit, což není na závadu jeho kvality.

Poznámka

Maximální denní dávka výrobku 50 ml obsahuje 5,5 g výtažku květu jetele červeného.

Složení

Jetel červený výtažek z květu 5,5 g v denní dávce 50 ml přípravku.
Údaje o firmě
EkoMedica Czech, s.r.o. je rychle se rozvíjející společnost, která se specializuje na výrobu a prodej doplňků stravy na přírodní bázi. V sortimentu má zejména přípravky s obsahem přírodních šťáv z ovoce a léčivých rostlin. Snaží se vyplňovat mezeru na trhu s přírodními doplňky stravy, dodává na trh výrobky nejvyšší kvality a v atraktivních obalech.

Příbalový léták