DUCRAY Squanorm Šampon na mastné lupy—200 ml

DUCRAY Squanorm šampon proti lupům. Odstraňuje mastné lupy s dlouhodobým účinkem.Pomáhá regulovat tvorbu kožního mazu. Čistí mastnou vlasovou pokožku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3023950 | Zbozi: 18109957

Popis produktu

DUCRAY Saguanorm šampon proti lupům. Odstraňuje mastné lupy s dlouhodobým účinkem.Pomáhá regulovat tvorbu kožního mazu. Čistí mastnou vlasovou pokožku.

Užití

Nadměrné množství kvasinky Malassezia na vlasové pokožce vede ke zvýšenému a viditelnému olupování kožních buněk ve formě lupů. Pokud se jedná o padající drobné bílé šupinky, jde o suché lupy. V případě větších šupinek, které jsou přilnuté k vlasové pokožce hojným množstvím kožního mazu, jedná se o mastné lupy. Sguanorm šampon proti lupům je určen pro mastné lupy. Díky Kertyolu zklidňuje zarudnutí, svědění a omezuje olupování. Kyselina salicylová působí keratolyticky (odlepuje lupy) a extrakt ze
Sabal serrulata působí specificky proti tvorbě mazu. Čistící báze v Sguanorm šampónu proti mastným lupům je obohacena o pirocton olamine.Tato látka perfektně očišťuje vlasy a vlasovou pokožku. Zanechává Vaše vlasy zářivé a plné energie. Návod k použití:
Aplikujte šampon na vlasy, napěňte a opláchněte. Opětovně naneste šampon na vlasy a nechte 3 minuty působit než je definitivně opláchnete. Používejte 2x týdně po dobu 6 týdnů. V mezidobí mezi jednotlivými kúrami doporučujeme používat šampon Elution. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.

Dávkování

Aplikujte šampon na lasy, napěňte a opláchněte Opětovně naneste šampon na vlasy a nechte 3 minuty působit než je definitivně opláchnete. Používejte 2x týdně po dobu 6 týdnů. V mezidobí mezi jednotlivými kúrami doporučujeme používat šampon Elution.

Příbalový léták