Dr.Grepl Vložky odstřih.Carbon—vel.35-46

Zdravotnický prostředek

Hygienické vkládací vložky do obuvi protipachové /s aktivním uhlím/, snižují potivost nohou a odstraňují nepříjemné pachy, pro vel.35-46.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594014191868 | Zbozi: 18134565

Popis produktu

Hygienické vkládací vložky do obuvi protipachové /s aktivním uhlím/, snižují potivost nohou a odstraňují nepříjemné pachy, pro vel.35-46.

Užití

Hygienická latexová stélka s obsahem aktivního uhlí v zesílené úpravě na dlouhodobé použití. Je protizápachová, odstřihávací pro velikosti 35 - 46. Speciální latexová pěna změkčuje došlap a zvyšuje komfortnost chůze. Svými protipachovými účinky zvyšuje hygienu nohou především v uzavřené celoroční obuvi.

Prevence

Proti bolesti páteře, kloubů a svalů.

Fakta

Před aplikací a definitivním zastřihnutím stélky přizpůsobte nejdříve stélku šířce obuvi a potom upravte požadovanou velikost. Před definitivním odstřihnutím příslušné velikosti si nechte určitou rezervu pro korekci vzhledem k různým tvarům a modelům obuvi.

Poznámka

"Výrobky Dr.Grepla jsou neustále posuzovány speciálním systémem hodnocení kvality, jakosti a progresivních nových metod v péči o lidskou nohu. Jsou permanentně doplňovány o nové trendy za spolupráce předních českých i zahraničních odborníků metodou "vícerozměrného rozhodování".
Velmi pečlivá pozornost je věnována rovněž designu výrobků, obalům, její prezentaci i psychologii reklamy. Ortopedické výrobky značky Dr. Grepl jsou úspěšně exportovány na standardů v rámci EU."
Údaje o firmě www.grepl.cz

Příbalový léták